Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Nadin via Pexels

Louise (24) droomt weleens van een romantische avond vol verwennerij.

‘Met zijn tong en vingers tegelijk geeft hij mij het grootste plezier dat eindigt in een explosie van genot’

Evi Van Houdt

Natúúrlijk houden vrouwen van porno. Daarom delen wij elke vrijdag een opwindende fantasie uit je Flair van een lezeres, om in je eentje óf met twee van te genieten. Want seks is het leukste wat er is, toch?

Louise (24) woont sinds een jaar samen met haar vriend. Ze wordt helemaal wild van voetmassages. Ze droomt weleens van een romantische avond waarop hij alles doet om mij te verwennen.

De massage

Na een overcrowded treinrit – uiteraard mét vertraging – loop ik de laatste kilometers van het station naar huis. Het regent pijpenstelen. Kletsnat, bibberend van de kou en met een gezicht dat op onweer staat, steek ik eindelijk de sleutel in het slot van de voordeur. Wanneer ik rechtstreeks de trap op loop in de richting van de badkamer, brengt niet alleen de warmte in huis, maar ook de aanwezigheid van mijn vriend me enige troost.

‘Oei, slecht dagje gehad, schat?’ vraagt hij voorzichtig. Ik knik grimmig, maar voel mijn humeur meteen verbeteren wanneer ik besef dat mijn vriend vandaag thuis heeft gewerkt en toch zijn zondagse outfit aanheeft. ‘Gaan we op restaurant of zo?’ pols ik hoopvol. Hij schudt zijn hoofd. ‘Ik heb wel je lievelingseten gemaakt en een lekker flesje wijn geopend.’

Wanneer we vijf minuten later onze benen onder de prachtig gedekte tafel schuiven, moet ik giechelen als hij letterlijk met mijn voeten begint te spelen. Hij laat zijn tenen langs de wreef van mijn ijspegels strijken, wat die instant warmer maakt.

Het voelt zalig en ik begin mee te doen met het voetjewrijven. Hoewel zijn zelfgemaakte lasagne overheerlijk ruikt, kan ik me daardoor maar moeilijk op mijn eten concentreren. Om nog te zwijgen over de verleidelijke blikken die hij me in het licht van de kaarsen op de tafel toewerpt. Op slag ben ik al mijn frustraties vergeten.

‘Ik heb nog een verrassing voor je’, verklapt mijn vriend wanneer ik net nog een portie lasagne wil opscheppen, hoewel ik eigenlijk al te veel gegeten heb. ‘Oh?’ kijk ik op, en ik laat de opscheplepel nog even onaangeroerd in de ovenschaal liggen. Hij staat op, loopt naar mijn kant van de tafel en steekt zijn hand uit.

Wanneer ik die vastneem, begeleidt hij me naar onze slaapkamer. Ook die is helemaal opgeruimd. Het valt me op dat er een heerlijk geurtje in de kamer hangt. Mijn vriend knipt het nachtlampje aan. Dat licht de kamer net genoeg op om te kunnen zien wat er op het perfect opgemaakte bed ligt. Een veertje, een massagetool en een potje massageolie...

‘Leg je maar lekker op het bed’, spoort hij me aan. ‘Mag ik je uitkleden?’ vraagt hij. Ik knik gewillig en ga op mijn buik op de matras liggen, met mijn hoofd in een stapel kussens genesteld. Tot mijn grote vreugde begint hij bij mijn voeten. Zijn vingers strijken teder langs mijn voetzolen en zo verder naar mijn tenen. Telkens wanneer hij zijn wijsvinger tussen twee van mijn tenen schuift, loopt er een rilling van genot door heel mijn lichaam en krijg ik kippenvel van kop tot teen.

Wanneer hij alle gleufjes heeft gestreeld, neemt hij mijn voet bij de bal in zijn grote, warme handen en kneedt hard. Het maakt me licht in mijn hoofd en zwaar in mijn lijf. ‘Mmm’, zoem ik, en ik geniet nog meer wanneer hij met zijn duim cirkels langs de wreef begint te draaien. Ik voel de energie die daardoor vrijkomt met volle vaart naar boven stromen, recht naar mijn kruis. Wanneer hij vervolgens mijn enkels begint te kietelen en mijn voeten daarna ook nog zalig uitrekt, ben ik helemaal relaxed en compleet opgewonden tegelijkertijd.

‘Mag ik je nog meer verwennen?’ vraagt hij. Ik giechel, want wie zou er in mijn situatie in hemelsnaam ‘nee’ antwoorden? ‘Natuurlijk’, glimlach ik. ‘Jij mag me zo veel en zo hard verwennen als je maar wil.’ En of hij dat cadeau ter harte neemt. Enthousiast duikt hij tussen mijn benen en begint de binnenkant van mijn dijen te kussen. Centimeter per centimeter schuiven zijn fluweelzachte, warme lippen op tot ze vlak bij mijn lippen – die daarbeneden – zijn en de verwennerij pas echt begint.

Met zijn tong en vingers tegelijk geeft hij mij het grootste plezier dat hij geven kan. Tot dat eindigt in een explosie van genot. Wanneer ik na mijn orgasme wat lig uit te hijgen op het bed, komt hij dichterbij en fluistert hij in mijn oor: ‘Blijf nog even liggen, liefje. Ik haal de chocolademousse uit de koelkast en breng die wel naar je toe.’

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '