Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Zijn budget was 2 miljoen (!) euro.

PREVIEW: antiquair Paul De Grande verklapt dat hij huis kocht in ‘Huizenjagers’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Het nieuwe seizoen van ‘Huizenjagers’ gaat komende maandag van start met een miljoenenweek. Antiquair Paul De Grande, bekend van ‘Stukken Van Mensen’, was een van de kopers en hij verklapt in ‘De Tafel van Vier’ dat zijn deelname heel succesvol was.

In de eerste week van het nieuwe seizoen van ‘Huizenjagers’ gaan makelaars Sophie, Rob en Justine op zoek naar miljoenenwoningen. Denk maar aan zwembaden, poolhouses, paardenstallen, co-housing én een showroom. Die laatste is voor antiquair Paul De Grande. Hij verkocht zijn kasteel en zoekt een nieuw optrekje waar hij zijn indrukwekkende antiekcollectie kan uitstallen. Paul heeft daarvoor een budget van maar liefst twee miljoen euro.

Prachtig appartement

Absoluut geen makkelijke klus, en dat krijgen we ook te zien in een preview in ‘De Tafel van Vier’ waar Paul gisteren te gast was. Een van de makelaars toont hem een prachtig appartement met daaronder een grote tentoonstellingsruimte, maar het is overduidelijk dat de man niet echt van zijn sokken wordt geblazen door wat hij ziet. ‘Niet slecht’, horen we Paul zeggen. ‘Dat wil zeggen dat ik het niet afbreek.’

‘Het was mooi, maar het was niet wat ik zocht’, verduidelijkt hij in ‘De Tafel van Vier’. Meer mag hij uiteraard nog niet verklappen, maar presentator Gert Verhulst kan het niet laten om toch even te vissen en vraagt of hij een bod deed op een van de panden die hij in ‘Huizenjagers’ voorgeschoteld kreeg. Waarop Paul zijn mond voorbijpraat: ‘Ik heb gekocht!’

Speciaal eigendom

Gert valt bijna van zijn stoel, want het gebeurt niet zo heel vaak in ‘Huizenjagers’ dat er ook effectief iets gekocht wordt. ‘Ik deed mee zodat iedereen zou weten dat ik een speciaal eigendom zocht’, vertelt Paul. ‘Maar het is anders afgelopen, want ik heb gewoon iets gekocht!’ Wil je weten hoe zijn nieuwe villa eruitziet? Je ziet het volgende week tijdens de miljoenenweek in ‘Huizenjagers’.

‘Huizenjagers’ zie je vanaf 3 april van maandag tot en met donderdag om 20u op Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '