Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Veel liefde, maar uiteraard ook heel wat drama tijdens het trouwfeest.

PREVIEW: huwelijk Benny en Samira wordt abrupt verstoord door verontrustend telefoontje in ‘Familie’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Benny en Samira stappen morgen eindelijk in het huwelijksbootje in ‘Familie’. Het zal een dag worden om nooit meer te vergeten, maar uiteraard gaat dit feest niet voorbij zonder de nodige drama.

Het zag er even niet goed uit voor Benny (Roel Vanderstukken) en Samira (Belinda Voorspoels), want ze kregen enkele weken voor de trouw een fikse ruzie waarna ze dagenlang niet met elkaar spraken. Gelukkig is het sinds hun vrijgezellenfeestjes weer koek en ei tussen de tortelduifjes en gaat de langverwachte trouw morgen eindelijk door. De familie trekt hun mooiste outfits uit de kast en komt samen in de Jan & Alleman voor het grote feest.

Angstige blikken

‘Familie’ zou uiteraard niet ‘Familie’ zijn als er niet wat drama zou gebeuren. Daar zorgt Véronique (Sandrine André) voor. Zij krijgt tijdens de toffe avond plots een onverwacht telefoontje van inspecteur Kennis (Maureen Vanherberghen). De angstige blik van haar én die van Lars (Kürt Rogiers) voorspellen niet veel goeds. Hebben ze het lijk van Koen (Sieg De Doncker) eindelijk gevonden of valt hun sluwe plannetje om de moord te verbergen uiteindelijk toch in duigen? Véronique verlaat alleszins in allerijl het feest.

Betekent het telefoontje een domper op de feestvreugde? Gebeuren er nog andere onverwachte dingen? Je krijgt het allemaal te zien, morgen 31 maart om 20u in ‘Familie’. We krijgen trouwens nog eens twee oude bekenden te zien, want Patrick (Ludo Hellinx) en Jenny (Hilde Van haesendonck) wilden de festiviteiten natuurlijk niet missen.

‘Familie’ zie je elke weekdag om 20u op VTM.

Lees ook:

big brother tweets finale

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '