Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Twee complete tegenpolen, een single mama en een tuinman met dj-skills!

Dit zijn de eerste drie gezinnen die rekenen op de experten in ‘Blind Gekocht’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Deze ochtend stuurde Play4 al een preview uit waarin makelaar Kinga begon te zweten bij het horen van haar eerste opdracht. Ondertussen weten we ook van welk koppel die wensen komen. En we maken kennis met nog twee andere gezinnen die het ‘Blind Gekocht’-avontuur aangaan.

‘Vier slaapkamers, twee badkamers, een loods van 200 m2, voldoende parkeerplaats, een grote privétuin met bloemenweide, moestuin en fruitbomen…’ Zo klonken de wensen van een van de eerste gezinnen die meedoen aan het vijfde seizoen van ‘Blind Gekocht’.

Intussen weten we om welk koppel het gaat. Play4 maakt de eerste drie gezinnen bekend voor wie experten Kinga, Bart en Kelly op zoek gaan naar een woning. We stellen ze hieronder even aan je voor.

Syl (42) en Johan (49)

Syl (42) en Johan (49)

Syl (42) en Johan (49)

Syl en Johan zijn al vijf jaar samen en vormen een nieuwsamengesteld gezin. Maar de twee zijn echte tegenpolen. Zij is een stadsmus: ze woont in hartje Brugge met haar twee tienerdochters en heeft daar haar eigen fietsenwinkel Madame Vélo. Hij is een natuurmens. Hij werkt al twintig jaar als boswachter in De Panne. Nu ze willen gaan samenwonen moeten ze toch wat compromissen sluiten. Syl wil namelijk in Brugge blijven. Ook op vlak van smaak en stijl verschillen ze. Hij houdt van hout en Zweedse hutten, zij van strak en modern.

Budget? 480.000 euro

Anouchka (30) en Mathias (36)

Anouchka (30) en Mathias (36)

Anouchka (30) en Mathias (36)

Anouchka en Mathias zijn al acht jaar samen en wonen met hun zoontje in Anouchka’s ouderlijke huis. Maar dat is nu te klein geworden, of toch voor de job van Mathias. Hij is tuinaannemer en hij heeft geen plaats voor al zijn werkmateriaal. Bovendien wonen ze aan een drukke doorgangsweg met te weinig laad- en losruimte, waardoor hij dagelijks voor heel wat verkeerschaos zorgt. Mathias is ook dj, dus wil hij ook graag een dj-booth. Het koppel zoekt een karakterwoning, mét een grote loods en tuin op maximum twintig minuten van hun huidige woonplaats in Tervuren.

Budget? 715.000 euro

Talia (32) en Jaida (8)

Talia (32) en Jaida (8)

Talia (32) en Jaida (8)

Talia is een alleenstaande mama met Jamaicaanse en Belgische roots. Ze werkt als kinderverzorgster in het lager buitengewoon onderwijs en woont sinds enkele jaren opnieuw bij haar moeder. Ze wil graag een eigen thuis voor zichzelf en haar dochtertje Jaida. Ze zoeken een huis in het Gentse, dicht bij vrienden en familie, maar ook dicht bij het ziekenhuis. Jaida heeft namelijk een chronische aandoening, sikkelcelziekte, waarvoor ze geregeld in behandeling moet.

Budget? 210.000 euro

‘Blind Gekocht’ is vanaf 6 april elke donderdag vanaf 21u op Play4 en GoPlay te zien.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '