Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

‘Zo spelen met de gevoelens van mensen.’

TEASER: vreugde, verdriet en zelfs wanhoop in seizoen 5 van ‘Blind Gekocht’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Het vijfde seizoen van ‘Blind Gekocht’ gaat binnenkort van start. Play4 trakteert ons op een teaser en daarin zien we dat net zoals in de vorige seizoenen de nieuwe panden in eerste instantie niet altijd in de smaak vallen.

Het ‘Blind Gekocht’-team zocht al woningen voor koppels, vrienden, gezinnen en alleenstaande mama’s in alle uithoeken van Vlaanderen. Eén ding hebben de kandidaten gemeenschappelijk: na een lange zoektocht slagen ze er zelf helaas niet in om hun droomwoning op de kop te tikken. In het programma geven ze alles uit handen, inclusief hun spaarboek en volle vertrouwen, in de hoop dat de vastgoedexperten een pareltje vinden én de interieurarchitecten dat helemaal omtoveren volgens hun wensen en verlangens.

Knuffels én traantjes

Een proces dat steevast gepaard gaat met blijdschap dat een huis werd gevonden, maar dan de harde realitycheck bij de eerste bezichtiging dat het toch misschien niet hun ding is. Vreugde en verdriet liggen dicht bij elkaar, en uit de teaser van het vijfde seizoen blijkt dat het dit keer niet anders is! We zien hoe Jani Kazaltzis bij verschillende deelnemers het goede nieuws vertelt dat ze meedoen aan ‘Blind Gekocht’ en dat ze een huis vonden. De knuffels en traantjes van geluk vliegen in het rond.

Maar dan is het tijd voor de harde realiteit. Dat huis ligt namelijk niet altijd in de gewenste regio of ziet er toch een tikkeltje anders uit dan de kandidaten in gedachten hadden. Pijnlijke uitspraken zoals ‘Dit maakt ons niet gelukkig’, ‘Zo spelen met de gevoelens van de mensen’ en ‘Eigenlijk komen we tot het besef dat we dit nooit hadden moeten doen’ passeren de revue.

Benieuwd welke heuse transformatie de panden dit seizoen krijgen! Je ziet het binnenkort in een nieuw seizoen van ‘Blind Gekocht’ op Play4. Helaas wel zonder vastgoedexperte Béa die eerder al aankondigde dat ze afscheid neemt van het programma.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '