Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

'Ik moet gewoon even aan mezelf denken, dat is nu prioritair', klinkt het.

Dit geliefde ‘Blind Gekocht’-gezicht zal niet meer te zien zijn in het nieuwe seizoen

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Al vier seizoenen lang verzet het ‘Blind Gekocht’-team hemel en aarde om voor elke kandidaat een warme thuis te vinden. Toch zal het nieuwe seizoen er volgend jaar een tikkeltje anders uitzien. Een geliefd gezicht verlaat namelijk het populaire huizenprogramma, al is het naar eigen zeggen met pijn in het hart.

‘Alweer een nieuwe presentator?’ horen we je denken. Nee, Jani Kazaltis’ eeuwige optimisme is een blijvertje voor het vijfde seizoen van ‘Blind Gekocht’. De presentator poseerde begin september op een Instagramfoto nog aan de zijde van interieurarchitecte Kelly en maakte zo de start van de opnames bekend. Het is het expertenteam van ‘Blind Gekocht’ dat op zoek moet naar een gloednieuwe collega. Niemand minder dan Béa neemt namelijk afscheid van het programma, zo maakt de vastgoedexperte zelf bekend in een emotioneel bericht op Instagram.

Gevloekt, gehuild en gelachen

‘Na 4 seizoenen, 33 afleveringen en 29 spannende huisaankopen heb ik, met veel pijn in het hart, besloten om een “Blind Gekocht”-pauze in te lassen’, zo steekt Béa van wal. ‘Ik heb moeten beslissen om wat minder hooi op de vork te nemen. Dat is echt een ontzettend moeilijke beslissing, maar het is gewoon belangrijk om mijn gezondheid nu even op de eerste plaats te zetten, hoeveel moeite me dat ook kost’, vervolgt ze.

Béa moest het afgelopen seizoen dan ook diep gaan om alle, vaak te hoge, verwachtingen van de kandidaten in te vullen. Voor de woning van € 170.000 voor deelneemster Bianca heeft ze er zelfs zes maanden over gedaan om een match te vinden. ‘Een slopende zoektocht’, zo vertelde Béa ons eerder in een interview. Hoewel de miracle worker een comeback niet uitsluit, moet er dus wel vervanging voorzien worden in het vijfde seizoen. Wie de afwezigheid van Béa zal opvangen, wordt later bekendgemaakt.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '