Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play5

'Ik voel me als een kind in een snoepwinkel', klinkt het alvast bij een van de deelnemers.

‘Temptation Island: Love or Leave NL’ is binnenkort bij ons te zien: deze koppels gaan het avontuur aan

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Fans van ‘Temptation Island: Love or Leave’ blokkeren 11 oktober maar beter in hun agenda, want dan start het derde seizoen op Play5. Deze keer ontdekken vier Nederlandse koppels – jup, geen Vlaamse – of hun huidige partner echt wel de ware is. Wij stellen je alvast graag aan hen voor.

Dit seizoen volgen Monica Geuze en Kaj Gorgels de liefdesavonturen van vier Nederlandse koppels (en verschillende singles) op de Dominicaanse Republiek. De partners worden net zoals gewoonlijk van elkaar gescheiden en komen in contact met singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Als we de teaser mogen geloven, wordt het voor sommigen een serieuze uitdaging. Zo haalt de ene vrijgezel meteen zijn beste flirtmoves boven terwijl een van de koppels zich als een klein kind in de snoepwinkel voelt... Wij zijn alvast benieuwd wie van deze koppels de ultieme relatietest doorstaat...

Iris (27) en Whitney (34)

Iris (27) en Whitney (34)

Iris (27) en Whitney (34)

Havenbeveiliger Iris en brandbeveiliger Whitney zijn drie jaar samen. De afgelopen jaren hebben ze regelmatig te maken gehad met vertrouwensproblemen. Voor het stel is hun deelname aan ‘Temptation Island NL’ erop of eronder. De sportieve Whitney wil zich graag bewijzen aan de eerlijke Iris, die er vooral achter wil komen of hij te vertrouwen is.

Annebel (25) en René (27)

Annebel (25) en René (27)

Annebel (25) en René (27)

Annebel is medewerkster bij een klantenservice en René is beveiliger en online personal trainer. Het koppel is ondertussen vijf jaar samen en doet alles samen. De twee wijken werkelijk nooit van elkaars zijde. Ze zijn toe aan de volgende stap in hun relatie en willen met hun deelname onderzoeken of hun relatie inderdaad zo sterk is als ze denken. René vraagt zich af of hij zijn wilde haren verloren is en of de playboy nog in hem zit. Annebel heeft het idee dat René haar soms voor lief neemt. Beiden zijn benieuwd of ze iemand ontmoeten die hen meer kan bieden dan ze nu al hebben.

Linde (24) en Jan Sietse (26)

Linde (24) en Jan Sietse (26)

Linde (24) en Jan Sietse (26)

Linde werkt als woonbegeleider in een psychiatrische afdeling terwijl Jan Sietse ex-marinier is. Ze zijn pas een jaar samen en hebben elkaar leren kennen op Curaçao. Hoewel het liefde op het eerste gezicht was, zijn ze beiden wat onzeker en jaloers. Met hun deelname aan ‘Temptation Island: Love or Leave NL’ hopen ze hieraan te werken en erachter te komen of ze de ware voor elkaar zijn.

Maris (27) en Ivo (28)

Maris (27) en Ivo (28)

Maris (27) en Ivo (28)

Maris is aan de slag als creative director, Ivo is content marketeer. De twee zijn maar liefst negen jaar samen en kennen elkaar van het uitgaansleven. Maris denkt graag na over de toekomst, Ivo leeft dan weer van dag tot dag. Maris twijfelt daardoor aan de relatie en wil te weten komen of ze gevoelens kan ontwikkelen voor iemand anders. Ivo hoopt dat Maris er door hun deelname achter komt dat Ivo wel degelijk de ware is.

‘Temptation Island: Love or Leave NL’ is vanaf dinsdag 11 oktober te zien op Play5.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '