Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photo News & Twentieth Century Fox

Marvel verklapt ook de releasedatum, en die is helaas niet voor binnenkort.

Ryan Reynolds onthult in hilarische video welke grote ster meespeelt in ‘Deadpool 3’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

We wisten al dat er een derde film over ‘Deadpool’ komt en hoofdrolspeler Ryan Reynolds verklapt op Instagram in een grappige video welke grote ster zal meespelen in de prent. Verder maakt Marvel ook de releasedatum van ‘Deadpool 3’ bekend.

Eindelijk is er nieuws over ‘Deadpool 3‘. De eerste ‘Deadpool’-film dateert van 2016 en ‘Deadpool 2’ kwam in 2018 uit. Eind 2019 kwam het goede nieuws dat er een derde film komt over de ietwat bizarre en grofgebekte superheld, maar drie jaar later moeten we nog steeds op onze kin kloppen. Gelukkig doorbreekt hoofdrolspeler Ryan Reynolds, die in de films met plezier het iconische rode pakje aantrekt, nu de stilte.

Droge humor

Hij postte een video op z’n Instagrampagina waarin hij vertelt dat ze al een hele tijd heel hard aan het werken zijn aan ‘Deadpool 3’. Tot zo ver het goede nieuws, want in zijn uitleg erna blijkt dat ze nog niks hebben... Natuurlijk moet je dit alles met een korreltje zout nemen, want Ryan staat net als zijn personage bekend om zijn heerlijke, droge humor.

De film wordt nu uitgebracht door Marvel, dus volgens Ryan moet Deadpools eerste verschijning in dit nieuwe universum heel speciaal zijn. ‘We moeten trouw blijven aan het personage en elke “Deadpool”-film moet eruit springen en uniek zijn, maar ik heb niks’, aldus de acteur.

I Will Always Love Hugh

‘We hadden wel één ideetje’, gaat hij verder terwijl we op de achtergrond iemand zien voorbijwandelen, en dat is niemand minder dan: Hugh Jackman! ‘Hey Hugh, wil je nog een keertje Wolverine spelen?’, vraagt hij aan zijn medester. Die laatste stemt toe, en wij maken – zoals de rest van de wereld – een ongelooflijk groot vreugdesprongetje! Wat volgt is Whitney Houstons grote klassieker ‘I Will Always Love You’, maar de ‘you’ wordt vervangen door Hugh. Hilarisch!

Hugh Jackman kroop in 9 ‘X-Men’-films in de huid van Wolverine, maar hing na ‘Logan’ in 2017 zijn kostuum aan de haak. We krijgen in de video ook al een eerste glimp te zien van de filmposter waarin het logo van Deadpool doorkrast wordt door de typische klauw van Wolverine. We kunnen nu al niet meer wachten, maar helaas zullen we wel nog wat geduld moeten uitoefenen. Marvel verklapt ook de releasedatum van ‘Deadpool 3’ en die is pas 6 september 2024. Goede dingen, zijn het wachten waard en je weet sowieso dat die twee goede vrienden samen op de set vonken zullen geven!

Nog meer films waar we naar uitkijken:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '