Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Sony Pictures/Warner Bros./KFD

Ideaal nu het buiten weer begint af te koelen!

Van ‘Zillion’ tot ‘Black Adam’: 8 films die je in de maand oktober wil zien in de bioscoop

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Heb jij alle films die in de maand september zijn uitgekomen al gezien? Niet getreurd, want er staat een nieuwe maand voor de deur en je weet wat dat wil zeggen: een nieuw overzicht! Deze acht films wil je in oktober zien in de bioscoop. Hallooo, keuzestress!

Rebel

Wanneer Kamal besluit zijn leven te beteren, verlaat hij België om oorlogsslachtoffers in Syrië te helpen. Maar eenmaal daar wordt hij gedwongen om zich bij een gelovige militie aan te sluiten en komt hij vast te zitten in Raqqa. Ondertussen wordt zijn jongere broer Nassim thuis in Brussel een gemakkelijke prooi voor radicale rekruteerders, die hem beloven hem te herenigen met zijn grote broer. Moeder Leila vecht om haar jongste zoon te beschermen.

Verwacht: 5 oktober in de bioscoop.

trailer

Puss In Boots: The Last Wish

De geliefde Gelaarsde Kat uit ‘Shrek’ is terug! Hij komt erachter dat zijn passie voor gevaar en zijn minachting voor veiligheid hun tol hebben geëist. Het blijkt dat hij acht van zijn negen levens heeft verspeeld. Om die terug te krijgen begint hij aan zijn grootste avontuur tot nu toe.

Verwacht: 12 oktober in de bioscoop.

trailer

Halloween Ends

Michael Myers is sinds de gebeurtenissen van ‘Halloween Kills’ niet meer gezien. We zijn vier jaar later, Laurie woont bij haar kleindochter Allyson en heeft haar memoires geschreven. Ze heeft besloten angst en woede achter zich te laten en het leven te omarmen. Maar wanneer een jonge man Corey wordt beschuldigd van het doden van een jongen waar hij op paste, ontketent dit een heleboel geweld en terreur en moet Laurie het tegen het kwaad opnemen.

Verwacht: 12 oktober in de bioscoop.

trailer

The Woman King

De film volgt de emotionele en epische reis van generaal Nanisca terwijl ze de volgende generatie rekruten traint en klaarmaakt voor de strijd tegen een vijand die hun manier van leven wil vernietigen. Sommige dingen zijn het waard om voor te vechten...

Verwacht: 12 oktober in de bioscoop.

trailer

Black Adam

Bijna 5000 jaar geleden ontving Black Adam buitengewone krachten van de oude goden, maar werd al vrij snel daarna opgesloten in een tombe. Nu is hij weer vrij en klaar om zijn eigen vorm van gerechtigheid los te laten op de moderne wereld.

Verwacht: 19 oktober in de bioscoop.

trailer

Lyle, Lyle, Crocodile

Wanneer de familie Primm naar de stad verhuist, worstelt zoon Josh met zich aan te passen aan zijn nieuwe school. Alles verandert als hij de krokodil Lyle ontmoet. In tegenstelling tot wat mensen zouden denken, is de krokodil niet gevaarlijk. Meer nog, hij draagt een sjaal, kan zingen én woont op de zolder van Josh’ nieuwe huis. Wanneer Lyle bedreigd wordt door de buurman Mr. Grumps, moeten de Primms samenwerken met Lyle’s huisbaas Hector om te tonen dat Lyle geen bedreiging is.

Verwacht: 26 oktober in de bioscoop.

trailer

Zillion

Het is het jaar 1977. Computergenie Frank Verstraeten is klein van gestalte maar zijn ambities zijn groot. Met megadiscotheek Zillion bouwt hij in Antwerpen de place to be voor uitgaand Vlaanderen en ver daarbuiten. Partner in crime en pornokoning Dennis Black Magic zorgt voor de pikante acts. Frank wordt even beroemd als zijn discotheek, maar dat zorgt al snel voor problemen.

Verwacht: 26 oktober in de bioscoop.

trailer

Amsterdam

‘Amsterdam’ gaat over drie goede vrienden die zich bevinden te midden van een van de meest schokkende en geheime complotten in de Amerikaanse geschiedenis.

Verwacht: 26 oktober in de bioscoop.

trailer

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '