Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Het is de maker van 'The Haunting of Hill House' die zijn schouders onder het project zet.

TRAILER: nieuwe horrorserie ‘The Midnight Club’ geeft ons nu al de kriebels

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Ben jij een echte horrorfan of tel jij al af naar Halloween? Dan hebben wij misschien dé serie voor jou. Netflix komt met de nieuwe reeks ‘The Midnight Club’. En het is de maker van ‘The Haunting of Hill House’ die zijn schouders onder het project zet.

‘The Midnight Club’ is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 1994 van Christopher Pike. Het is Mike Flanagans nieuwste horrorserie, die bekendstaat als de maker van ‘The Haunting of Hill House’, ‘The Haunting of Bly Manor’ en ‘Midnight Mass’.

Pact

In Brightcliffe, een verpleeghuis voor terminaal zieke jongvolwassenen, komen acht patiënten elke nacht om middernacht samen om verhalen te vertellen aan elkaar. Daar sluiten ze een pact dat de volgende van hen die sterft de groep een teken van buitenaf zal geven.

Fans van Mikes werk en het horrorgenre zullen trouwens gezichten herkennen. Zach Gilford, Samantha Sloyan en Matt Biedel deden onder anderen allemaal mee in ‘Midnight Mass’ en hebben ook in deze nieuwe reeks een rol. En we zien ook Heather Langenkamp uit ‘A Nightmare on Elm Street’ als Dr. Georgina Stanton verschijnen.

Het eerste seizoen bestaat uit tien afleveringen en is vanaf 7 oktober te streamen via Netflix. De trailer geeft ons alvast de kriebels!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '