Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

'Jullie hebben zonet 30.000 (!!) dollar verloren', horen we de presentatrice zeggen.

TRAILER: ‘De Mol’ krijgt héél binnenkort een Amerikaanse versie op Netflix

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Ook dit jaar gingen we tijdens het tiende seizoen van ‘De Mol’ als aasgieren op zoek naar de saboteur. Wie maar geen genoeg kan krijgen van het programma en toch nog een plaatsje vrij heeft in zijn bomvolle tv-gids kan naar Netflix afzakken, want de streamingdienst komt binnenkort met een eigen versie van ‘De Mol’. Al moeten we volgens de trailer wel nog even wennen aan de Amerikaanse kandidaten.

‘De Slimste Mens ter Wereld’, ‘Thuis’, ‘Down the road’, ‘Blind Getrouwd’, ‘De Mol’,... Het zijn zo van die programma’s die, hoeveel seizoenen er ook nog van komen, nooit vervelen. Dat ‘De Mol’ bij ons en onze noorderburen zo populair is merkte ook Netflix op, en daarom komt de streamingdienst binnenkort met ‘The Mole’, een Amerikaanse versie van het razend spannende programma.

Extreme versie

Het principe blijft onveranderd: twaalf kandidaten beginnen aan het avontuur van hun leven en hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen, zoveel mogelijk opdrachten winnen zodat een van hen met de prijzenpot naar huis kan gaan. Máár onder hen zit één Mol die de opdrachten kan saboteren om het bedrag dat in de prijzenpot zit zo laag mogelijk te houden. Het is niet de eerste keer dat Amerikanen zich aan het programma kunnen wagen. Van 2001 tot 2008 werd ‘The Mole’ uitgezonden op de Amerikaanse zender ABC. Netflix komt nu met een reboot om het programma nieuw leven in te blazen.

In de trailer krijgen we nu al een eerste glimp van de kandidaten én de opdrachten. En het moet gezegd worden: het ziet er extreem uit. Zo verliezen de kandidaten plots 30.000 (!!) dollar, is de groepssfeer niet optimaal en is er heel wat drama – het is en blijft Amerika natuurlijk. ‘Ik ben naar hier gekomen om Tom Cruise te spelen en ben van plan om elke mission impossible tot een goed einde te brengen’, horen we een van de kandidaten zeggen. ‘The Mole’ krijgt trouwens ook een Amerikaanse versie van Gilles De Coster: journaliste Alex Wagner neemt de rol van presentatrice op zich.

‘The Mole’ komt op 7 oktober naar Netflix.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '