Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Wij weten nu al welke film we op Halloween gaan kijken!

TRAILER: Stephen Kings bloedstollende ‘Mr. Harrigan’s Phone’ geeft ons ‘It’-vibes

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Netflix zit duidelijk al helemaal in de herfststemming, want er komen heel wat nieuwe horrorfilms naar het platform. Naar welke wij het meest uitkijken? ‘Mr. Harrigan’s Phone’, naar een verhaal van Stephen King. De trailer doet ons nu al huiveren!

Wie Stephen King zegt, zegt bloedstollende thrillers. De auteur is een meester in het schrijven van huiveringwekkende verhaallijnen, en het is dan ook niet voor niets dat zijn boeken het ook in hun verfilmde versies enorm goed doen bij het grote publiek – denk maar aan de ‘It’-filmreeks, ‘The Shawshank Redemption’ en ‘The Shining’. Netflix komt nu met een nieuwe film die gebaseerd is op een van zijn verhalen uit zijn verhalenreeks ‘If It Bleeds’: het razend spannende ‘Mr. Harrigan’s Phone’.

Mysterieuze man

De synopsis verklapt nu al dat het dé perfecte Halloweenfilm wordt: ‘Tiener Craig raakt bevriend met de mysterieuze meneer Harrigan. Wanneer hij plots sterft, verstopt Craig vlak voor de begrafenis nog een gsm in een van zijn zakken. Craig wordt eenzaam en stuurt uit pure wanhoop een berichtje naar de dode man, die niet veel later antwoordt...’ In de trailer die de streamingdienst zopas loste zien we hoe Craig het spoor helemaal bijster is en niet meer weet wie of wat hij nog kan geloven. Is hij helemaal gek aan het worden, leeft meneer Harrigan wel nog of is het zijn geest die Craig blijft achtervolgen?

De jonge Craig wordt gespeeld door Jaeden Martell, die je kan kennen als Bill uit de ‘It’-films en Henry in ‘The Book of Henry’. ‘The Hunger Games’-acteur Donald Sutherland neemt de rol van meneer Harrigan op zich. Verder duiken ook Cyrus Arnold (‘Zoolander 2’) en Kirby Howell-Baptiste (‘The Sandman’) op in de film die op 5 oktober op Netflix verschijnt.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer films waar we naar uitkijken:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '