Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Nu de nieuwe 'Indiana Jones' officieel is aangekondigd, is het misschien tijd om de oude films nog eens allemaal te herbekijken!

OVERZICHT: 5 films waarmee je je favoriete tv-programma’s wil afwisselen deze week

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Onze tv-gids blijft nog een tijdje zo goedgevuld als ie nu is. Maar afwisseling mag natuurlijk altijd! Heb jij tussen ‘Klopjacht’, ‘Blind Getrouwd’ of ‘De Slimste Mens ter Wereld’ zin in een film? Deze vijf kunnen wij alvast aanraden.

The Golden Compass

Lyra Belacqua leeft in een parallelle wereld waarin mensenzielen de vorm aannemen van levenslange metgezellen genaamd daemons. Wanneer kinderen, waaronder Lyra’s beste vriend Roger, worden ontvoerd, gaat ze achter hen aan om hem te redden. Ze begint aan een avontuur met haar daemon, een ijsbeer en een Texaanse vliegenier.

Donderdag 22 september om 20u30 op Play5.

The Golden Compass

The Fault in Our Stars

Twee tieners Hazel en Gus ontmoeten elkaar tijdens een praatgroep voor kankerpatiënten en worden stapelverliefd op elkaar.

Donderdag 22 september om 20u35 op VTM 3.

Interstellar

In de toekomst wordt de aarde langzaamaan onbewoonbaar. Professor Brand, een briljante NASA-fysicus, werkt aan plannen om de mensheid te redden door de bevolking van de aarde via een wormgat naar een nieuw thuis te vervoeren. Maar eerst moeten voormalig NASA-piloot Cooper en een team van onderzoekers erdoor om erachter te komen welke van de drie planeten hun nieuwe thuis kan worden.

Zaterdag 24 september om 20u25 op Play4.

Niet Schieten

Natuurlijk mag deze Vlaamse klassieker niet in het lijstje ontbreken. In ‘Niet Schieten’ ziet de negenjarige David tijdens de laatste aanslag van de Bende Van Nijvel op het warenhuis Delhaize in Aalst hoe zijn ouders en zus worden neergeschoten. Grootouders Albert en Metje vangen hun kleinzoon op en om hem ondanks alles een toekomst te bieden…

Zaterdag 24 september om 22u op VTM.

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

Nu de nieuwe ‘Indiana Jones’ officieel is aangekondigd, is het misschien tijd om de oude films nog eens allemaal te herbekijken. De beroemde archeoloog Indiana Jones komt tijdens het hoogtepunt van de Koude Oorlog terug van zijn laatste avontuur en ontdekt dat zijn baan bij Marshall College in gevaar is. De jonge Mutt wil hem helpen de legendarische Kristallen Schedel van Akator te vinden, en dus vertrekt het duo naar Peru. Maar de dodelijke agente Irina Spalko zit hen op de hielen.

Zondag 25 september om 19u55 op Play6.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '