Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Kathleen en Pauline to the rescue!

PREVIEW: een van de kandidaten gaat gebukt onder druk en stort in in ‘Regi Academy’

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Hoewel het mondaine Marbella een vakantiesfeertje met zich meebrengt, wordt het avontuur van de kandidaten in ‘Regi Academy’ spannender en spannender. Niemand is nog zeker van zijn of haar plek in de luxueuze villa. Dat wordt in de aflevering van morgen nog maar eens duidelijk wanneer Regi onverwachts nieuws brengt.

De kandidaten mogen samen met Regi en ‘Regi Academy’-winnares Pauline de toerist gaan uithangen. Ze verkennen nietsvermoedend de stad én de plaatselijke cocktailbar. De sfeer zit dan ook goed, tot Regi hen totaal onverwachts een opdracht onder de neus schuift. Binnen één uur moeten ze voor Regi, Kathleen, Jaap en Lester de longen uit hun lijf zingen. Daar hangt veel vanaf, want één kandidaat wordt na de proef onverbiddelijk naar huis gestuurd.

Traantjes

Bij enkele nietsvermoedende kandidaten zorgt dit voor de nodige stress waardoor de tranen al snel volgen. Vooral Billie lijkt het in de preview moeilijk te hebben. Zij heeft last van haar stem en vreest niet naar behoren te kunnen presteren. Gelukkig zijn er Kathleen en Pauline om haar een hart onder de riem te steken en haar erop te wijzen dat ze niet zo hard voor zichzelf mag zijn. 

Je kan morgen, 15 september, om 21 uur naar de nieuwe aflevering van ‘Regi Academy’ kijken op VTM 2.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '