Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Disney

De Disneyfilm belooft een magisch vervolg op 'Enchanted'.

TRAILER: Patrick Dempsey en Amy Adams schitteren opnieuw naast elkaar in ‘Disenchanted’

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Het is zover! Het vervolg op de Disneyfilm ‘Enchanted’ zit er binnenkort aan te komen. Disney deelde namelijk een magische trailer die ons helemaal warm maakt voor ‘Disenchanted’. Daarin kruipen Amy ‘Giselle’ Adams en Patrick ‘Robert’ Dempsey weer in de huid van hun vertrouwde personage.

Het is intussen alweer 15 jaar geleden dat Disney de film ‘Enchanted’ op ons losliet. Kleine recapitulatie voor bij wie de film niet meteen een belletje doet rinkelen: Prinses Giselle wordt in de prent door een boosaardige koningin verbannen uit de sprookjeswereld, en komt terecht in New York. Daar ontmoet ze Robert, maar hun relatie wordt al snel ingewikkeld wanneer een prins uit haar eigen wereld haar komt redden.

Geen happily ever after

15 jaar na hun avontuur zijn Giselle en Robert ouders geworden, en willen ze hun drukke leventje in New York achter zich laten. Ze verhuizen met hun gezinnetje naar een rustige en groene buitenwijk van Monroeville, maar daar voelen ze zich, in tegenstelling tot wat ze gehoopt hadden, niet helemaal thuis. Giselle vreest dat ze niet happily ever after zal leven, en wenst dat haar leven er weer als een sprookje uitziet. Die wens gaat per ongeluk in vervulling, waardoor de hele stad in een écht sprookje verandert en ze het toekomstige geluk van haar familie in gevaar brengt.

In de nostalgische trailer duiken een heleboel bekende gezichten op, en wordt er gedanst, gezongen en (veel) gegild. De clip doet ons ook vermoeden (check die koets, Giselles blauwe prinsessenkleed en de klok) dat de film lichtjes geïnspireerd werd door ‘Assepoester’. Dat belooft!

Naast Amy Adams en Patrick Dempsey zijn ook de andere vertrouwde castleden weer van de partij. Zo kruipt James Marsden (‘The Notebook’) opnieuw in de huid van prins Edward, en zien we Idina Menzel (‘Frozen’) als Nancy. Verder duiken er ook enkele nieuwe gezichten op. Zo speelt komiek Maya Rudolph de sluwe Malvina Monroe, zien we Yvette Nicole Brown (‘That’s So Raven’) als Rosaleen en Jayma Mays (‘Glee’) als Ruby.

‘Disenchanted’ staat vanaf 24 november op Disney+.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer films waar we naar uitkijken:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '