Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Studio Canal

Een melige romcom mét een mooie boodschap.

TRAILER: online daten versus uithuwelijken in romcom ‘What’s Love Got to Do with It?’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

We houden van een melige romcom, én zeker als die nog eens een mooie boodschap heeft. ‘What’s Love Got to Do with It’ gaat over twee beste vrienden Zoe en Kaz die op zoek zijn naar de ware. Terwijl Zoe die online tracht te vinden, wordt Kaz uitgehuwelijkt.

‘What’s Love Got to Do with It’ gaat dit weekend in première op het filmfestival in Toronto. Zoe hoopt de liefde van haar leven naar rechts te swipen op een datingapp, maar voorlopig leverde het haar enkel foute matches op. Haar beste vriend en tevens buur Kaz zit in hetzelfde schuitje, maar hij kiest ervoor om net zoals zijn ouders uitgehuwelijkt te worden.

Sceptisch

Hij wordt gekoppeld aan de prachtige Maymouna uit Pakistan. ‘Je leert houden van de persoon met wie je samen bent’, aldus Kaz. Zoe is documentairemaker en ze besluit dit grote avontuur van haar vriend vast te leggen op camera. Ze staat er eerst wat sceptisch tegenover. Maar naarmate ze er dieper inzit, vraagt ze zich af of ze niks kan leren uit deze compleet andere manier om de liefde te vinden.

Lily James, bekend van ‘Downton Abbey’ en ‘Pride and Prejudice and Zombies’, kruipt in de huid van de hoofdrol Zoe. Haar mama Cath wordt gespeeld door Emma Thompson, die je kan kennen uit ‘Cruella’. Verder doen ook Shazad Latif (Kaz) en Sajal Aly (Maymouna) mee. De film is trouwens van dezelfde producers als ‘Love Actually‘ en ‘Bridget Jones’s Diary‘, dat belooft!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘What’s Love Got to Do with It’ komt op 27 januari 2023 uit in de bioscoop in Groot-Brittannië. We hopen dat de film ook in de Vlaamse cinemazalen komt.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '