Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

En Jessica Chastain probeert de waarheid te achterhalen!

TRAILER: Eddie Redmayne speelt moordverdachte in thriller ‘The Good Nurse’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Na een mysterieuze thriller met Mila Kunis komt Netflix binnenkort ook nog met een andere nieuwe film, maar dan met Eddie Redmayne in de hoofdrol. In ‘The Good Nurse’ is zijn personage na enkele mysterieuze overlijdens de moordverdachte in de zaak. En het is aan Jessica Chastain om zijn geheim te ontrafelen.

Iedereen kent Eddie Redmayne natuurlijk als Newt Scamander in ‘Fantastic Beasts‘. Maar de de 40-jarige acteur heeft ook al heel wat andere interessante rollen gespeeld. Denk maar aan ‘The Danish Girl’ en ‘The Theory of Everything’. En binnenkort kunnen we hem nog eens op een andere manier aan het werk zien. In de thriller ‘The Good Nurse’ speelt hij de moordverdachte.

Mysterieuze doden

Amy is een meedogende verpleegster, maar ook een single moeder met een levensbedreigende hartaandoening. Wanneer Charlie op haar dienst begint, ontwikkelt ze met hem een sterke vriendschap, en voor het eerst in jaren heeft Amy echt vertrouwen in haar toekomst en die van haar jonge dochters. Maar wanneer blijkt dat Charlie na een incident in het ziekenhuis en verschillende mysterieuze overlijdens van patiënten de hoofdverdachte is, moet ze zichzelf en haar dochters in gevaar brengen om de waarheid te achterhalen.

‘Fantastic Beasts’-acteur Eddie Redmayne speelt de rol van Charlie en Jessica Chastain die van Amy. ‘The Good Nurse’ is gebaseerd op waargebeurde feiten en is vanaf 26 oktober te streamen via Netflix.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '