Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Prime

Haal die zakdoekjes maar boven.

TRAILER: Harry Styles zit verwikkeld in driehoeksverhouding in ‘My Policeman’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

In ‘My Policeman’ zie je hoe zowel lerares Marion als museumconservator Patrick hopeloos vallen voor politieman Tom, gespeeld door niemand minder dan Harry Styles. Die laatste is samen met Marion, maar verliefd op Patrick...

‘My Policeman’ speelt zich af in Groot-Brittannië in de jaren vijftig. Politieman Tom (Harry Styles) is samen met lerares Marion (Emma Corrin), maar dan leren ze museumconservator Patrick (David Dawson) kennen waar Tom helemaal gek op is. Hij durft niet toe te geven aan die gevoelens, mede omdat homoseksualiteit toen nog verboden was. Toch kan hij Patrick niet weerstaan en Marion betrapt de twee vrienden.

Oudere versies

Zij is ervan overtuigd dat Patrick hun relatie wil vernietigen, en Patrick sleurt dan weer aan Toms mouw om voor hem te kiezen. Tom zit middenin deze driehoeksverhouding die natuurlijk niemand gelukkig maakt. In een flashforward naar de jaren negentig zien we de oudere versies van Tom (Linus Roache), Marion (Gina McKee) en Patrick (Rupert Everett). We zien hoe ze nog steeds naar elkaar verlangen, maar ook ontzettend veel spijt hebben. Ze krijgen een laatste kans om hun ‘fouten’ uit het verleden recht te proberen zetten.

De film is gebaseerd op het prachtige, gelijknamige boek van Bethan Roberts. We kregen eerder al een teaser te zien, maar nu lost Prime de officiële trailer. Harry bewijst nog maar eens dat hij niet enkel een keigoede zanger is, maar ook een straffe acteur!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 ‘My Policeman’ verschijnt op 4 november op Prime Video

Nog meer films op ons kijklijstje:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '