Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

De Netflixfilm is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Jessica Knoll.

TRAILER: Mila Kunis speelt hoofdrol in psychologische thriller ‘Luckiest Girl Alive’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Er komen heel wat films en series naar Netflix in september. Maar ook in oktober zal het ons niet aan entertainment ontbreken! De streamingdienst heeft de trailer gelost voor de nieuwe psychologische thriller ‘Luckiest Girl Alive’ met Mila Kunis, en die ziet er héél goed uit.

‘Luckiest Girl Alive’ is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Jessica Knoll en gaat over Ani FaNelli, een New Yorker met een scherpe tong die alles lijkt te hebben: een job bij een glossy magazine, een geweldige garderobe en een droomhuwelijk in Nantucket in het vooruitzicht. Maar dan wordt ze door de regisseur van een misdaaddocumentaire uitgenodigd. Hij wil dat ze haar kant van het incident dat plaatsvond toen ze nog een tiener was vertelt, waardoor ze geconfronteerd wordt met een donkere waarheid die het leven dat ze heeft opgebouwd dreigt te ontrafelen.

In de hoofdrol van Ani FaNelli zien we Mila Kunis. Verder spelen ‘American Horror Story’-acteur Finn Wittrock, ‘Cruel Summer’-actrice Chiara Aurelia, ‘Narcos: México’-acteur Scoot McNairy, ‘Solar Opposites’-acteur Thomas Barbusca, ‘The Marvelous Mrs. Maisel’-actrice Justine Lupe, ‘Degrassi: The Next Generation’-acteur Dalmar Abuzeid, ‘The Book of Boba Fett’-actrice Jennifer Beals, en ‘The White Lotus’-actrice Connie Britton een rol in de film.

‘Luckiest Girl Alive’ is vanaf 7 oktober te streamen via Netflix. Bekijk de mysterieuze trailer alvast hieronder.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '