Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Prime Video

Wij weten nu al dat we het niet droog zullen kunnen houden!

ZIEN: Harry Styles schittert in teaser van romantische dramafilm ‘My Policeman’

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Eindelijk! Prime Video deelde de eerste teaser van de romantische dramafilm ‘My Policeman’, met niemand minder dan Harry Styles (28) in de hoofdrol. En wij weten nu al dat we het tijdens het kijken van de film niet droog zullen kunnen houden.

Vorige week loste het streamingplatform Prime Video de eerste beelden én releasedatum van ‘My Policeman’. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Bethan Roberts en speelt zich af in de jaren vijftig. Lerares Marion (Emma Corrin) wordt op slag verliefd op politieagent Tom (Harry Styles). Hij is op zijn beurt verliefd op museumconservator Patrick (David Dawson), maar kan niet uit de kast komen. Uiteindelijk trouwt hij met Marion, maar van die keuze wordt niemand gelukkiger. Veertig jaar later krijgt het trio een tweede kans om dit keer wel voor hun geluk te kiezen, maar doen ze dat ook?

Veertig jaar later...

De oudere versie van Tom wordt niet door Harry, maar wel door Linus Roache (‘Vikings’) vertolkt. Daarnaast zullen ook Rupert Everett (‘Another Country’) en Gina McKee (‘Bodyguard’) in de film te zien zijn. In een eerste teaser kunnen we nu al een korte glimp opvangen van Harry als Tom, en boy, we zijn zo mogelijk nóg verliefder geworden op de acteur.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De korte video maakt ons nog warmer – lees: zeiden we al dat Harry’s blote billen in beeld zullen komen?- voor de dramafilm, en verzekert dat het effectief een zeer dramatische prent zal worden. ‘My Policeman’ verschijnt op 4 november op Prime Video. Goed nieuws voor wie niet zo lang kan wachten: eind september komt ‘Don’t Worry Darling’ naar de bioscoop. Ook in die psychologische thriller, die trouwens geregisseerd wordt door zijn liefje, speelt Harry Styles de hoofdrol.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '