Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© NICK WALL/NETFLIX

Dakota Johnson straalt in de bewerking van Jane Austens roman.

ZIEN: Netflix lost de trailer van kostuumdrama ‘Persuasion’

Annelies Hart

Krijg je maar geen genoeg van kostuumdrama’s na ‘Bridgerton’? Dan kan je over een maand opnieuw je hartje ophalen. Op 15 juli komt ‘Persuasion’, een kostuumdrama met onder andere Dakota Johnson in de hoofdrol, uit Netflix. Hier is alvast de trailer.

Een goed kostuumdrama is altijd welkom en dat weten ze ondertussen bij Netflix. De streamingsite boog zich deze keer over ‘Persuasion’ de roman van Jane Austen uit 1817. De schrijfster, die ook ‘Emma’ en ‘Pride & Prejudice’ schreef, overleed voor de roman werd uitgebracht. ‘Persuasion’ wordt gezien als een van haar meest volwassen en verfijnde romans.

Het verhaal neemt je mee in het leven van Anne Elliot, een 27-jarige vrouw die worstelt om haar leven terug op te pikken nadat ze onder druk van familievriend William haar verloving met Frederick Wentworth verbrak. Na zeven jaar komt ze haar ex-verloofde weer tegen en raakt de jonge vrouw verstrikt in de driehoeksverhouding met de man die haar familie goed voor haar acht (William) en de man waar haar hart naar verlangt (Frederick). Het is tijd voor Anne om keuzes voor zichzelf te maken, los van wat anderen van haar verwachten.

Kostuumdrama met romcomgehalte

In de hoofdrollen zie Dakota Johnson als Anne, Cosmo Jarvis als Frederick Wentworth en Henry Golding als William Elliot. ‘Persuasion’ is geregisseerd door Carrie Cracknell, een theatermaakster die haar regiedebuut in de filmwereld maakt, naar een scenario van Ron Bass en Alice Winslow.

De trailer belooft alvast veel goeds. Met smachtende blikken, prachtige landschappen, indrukwekkende kostuums én humor. Het wordt een kostuumdrama en een hoog romcomgehalte!

‘Persuasion’ komt op 15 juli uit op Netflix.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '