Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

En er is nog meer nieuws...

YES: Netflix bevestigt eindelijk dat er een tweede seizoen van ‘Squid Game’ komt

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

We wisten het eigenlijk al zo goed als zeker, maar Netflix bevestigt het nu ook officieel: er komt een tweede seizoen van ‘Squid Game’. Dat laat de streamingdienst met een korte boodschap weten, waarin het over dat tweede deel ook al een tipje van de sluier oplicht.

‘Red light... GREEN LIGHT’, met die woorden laat Netflix weten dat de makers van de Koreaanse hitserie ‘Squid Game’ groen licht krijgen voor een tweede seizoen. Daarnaast deelt het een kort filmpje waarin we de enge pop Young-hee horen zingen, én een extra boodschap van Hwang Dong-Hyuk, de maker van de sadistisch getinte reeks.

Vriendje voor Young-hee

‘Het duurde twaalf jaar om het eerste seizoen van “Squid Game” te maken, en het duurde amper twaalf dagen voordat het de populairste Netflixserie ooit werd’, schrijft de regisseur, waarna hij de miljoenen fans van de serie bedankt én al wat extra info geeft over het tweede seizoen. ‘Gi-hun (nummer 456, red.) komt terug. The Front Man komt terug. De man in het kostuum met de ddakji keert misschien wel terug. En je zal ook kennismaken met Young-hee’s vriendje, Cheol-su.’ Of er naast die personages nog andere bekende gezichten terug zullen keren in het tweede seizoen, of Gi-hun opnieuw een speler zal zijn en wanneer het tweede seizoen dan precies op Netflix zal verschijnen, is nog niet duidelijk.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Squid Game’ verscheen vorig jaar op Netflix en is tot nu toe de populairste Netflixreeks ooit. In de serie moeten 456 (kwetsbare) mensen een reeks kinderspelletjes spelen. Wie verliest wordt op een gewelddadige manier geëlimineerd, de winnaar gaat met een gigantische prijzenpot naar huis. Maar er kan maar één winnaar zijn... Of het tweede seizoen net zo spannend zal zijn en ons weer aan het kleine schermpje zal kluisteren hopen we snel te ontdekken!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '