Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© HBO Max

De eerste details over het tweede seizoen zijn er! 😍

Samantha krijgt nieuwe verhaallijn in tweede seizoen van ‘Sex and the City’-reboot

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Calling all Samantha Jones-fans! Het iconische personage van Kim Cattrall zal dan toch te zien zijn in het tweede seizoen van ‘And Just Like That’. Althans soort van. Bedenker Michael Patrick King onthulde sappige informatie over het tweede seizoen van de HBO Max-serie, inclusief dat het vierde hoofdpersonage uit de oorspronkelijke show opnieuw een verhaallijn krijgt.

Een snelle opfriscursus: in het eerste seizoen van ‘And Just Like That’ was Samantha te zien – ofte maakte ze ‘verschijningen’ – via sms’jes die ze uitwisselde met Carrie Bradshaw, het personage van Sarah Jessica Parker. Dat een volwaardige terugkeer van de ‘vierde’ musketier uitgesloten is, maakte Kim Cattrall eerder al heel duidelijk. Dus hoe zal het tweede seizoen er dan uitzien voor de mondige PR queen, vraag je je nu af? Wel, de twee vriendinnen zullen vrijwel dezelfde dynamiek hebben.

Penvriendinnen

Toen het Amerikaanse vakblad Variety bedenker Michael vroeg of de twee nog steeds zullen sms’en in het tweede seizoen antwoordde hij volmondig: ‘Ja!’. ‘Mijn doel is om alle personages bij elkaar te brengen, zodat ze niet op aparte catwalks staan’, legt de showrunner verder uit. Welke rol Samantha dan precies zal vervullen in het tweede seizoen laat de man wel nog even in het midden. ‘Een van mijn grote regels is om dingen pas te vertellen als ze echt zijn’, klinkt het.

Wat Michael wel al wil verklappen is dat hij ernaar streeft om in de zomer van volgend jaar het tweede seizoen van ‘And Just Like That’ op de fans los te laten. De verhaallijn zal daarbij netjes aansluiten op de finale van het eerste seizoen, want er zit volgens de schrijver slechts drie weken tussen de gebeurtenissen. Dat betekent dus dat Carries nieuwe love interest, acteur Ivan Hernandez, nog steeds in the picture zal zijn bij de start van het tweede seizoen. Spannend!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '