Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Vonken slaan over én hartjes worden gebroken.

VTM plant extra lange seizoensfinale van ‘Lisa’ boordevol spannende twisten

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Fans van ‘Lisa’ zullen vanaf morgenavond een andere serie moeten zoeken, want dan vindt de seizoensfinale van de populaire telenovelle plaats. Om in schoonheid te eindigen plant VTM niet één, maar drie (!) afleveringen die je op het puntje van je zetel zullen doen zitten.

Dé grote vraag is of het nog goedkomt tussen Lisa (Tinne Oltmans) en Jonas (Oscar Willems)? De broer van die laatste Gert (Bert Verbeke) en een vriendin uit zijn verleden Olivia (Anushka Melkonian) dreven het koppel beetje bij beetje uit elkaar, maar slaagden ze in hun opzet of overwint de liefde toch? De twee belanden alleszins voor het altaar. Geven ze elkaar hun jawoord of draait dit uit op een sisser?

Emotionele rollercoaster

De emotionele rollercoaster tussen Lisa en Jonas is trouwens niet de enige suspense die je mag verwachten in deze seizoensfinale. Er duikt plots iemand op die niemand zag aankomen, er worden helaas enkele hartjes gebroken, er hangt romantiek in de lucht en de vonken springen in het rond. Allemaal ingrediënten die je op het puntje van je zetel zullen doen zitten.

Wil je toch al een tipje van de (bruid)sluier? Een oude bekende doet Eriks (Bert Cosemans) hart sneller slaan, Suzanne (Hilde De Baerdemaeker) en Reinhout (Ben Van Ostade) zoeken weer toenadering tot elkaar en Katia (Anouck Luyten) voelt kriebels in de buik uit onverwachte hoek.

Benieuwd hoe dit alles afloopt? Je kan morgen, donderdag 9 juni, om 18u20 naar een reguliere aflevering van ‘Lisa’ kijken op VTM en om 20u35 start de extra lange seizoensfinale. Veel kijkplezier!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '