Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Thomas Nolf

Pommelien Thijs speelt de hoofdrol in deze serie die gaat over twintigers die op zoek zijn naar liefde en vooral zichzelf.

Opnames nieuwe fictiereeks ‘Knokke off’ zijn van start gegaan

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Ieder jaar opnieuw trekt onze Belgische kust tal van toeristen voor zon, zee, strand én decadente feestjes. In de nieuwe fictiereeks ‘Knokke off’ zie je hoe een groepje twintigers de zomer doorbrengt in de badstad terwijl ze op zoek gaan naar vriendschap, liefde en vooral zichzelf.

Knokke is dezer dagen the place to be. Nog een beetje vroeg en een beetje koud/nat zal je misschien denken, maar de show must go on voor de nieuwe fictiereeks ‘Knokke off‘ die momenteel opgenomen wordt in de mondaine badstad. Het verhaal gaat over Louise en Alexandre die met hun vrienden de zomer doorbrengen in Knokke. De strakke teugels die doorheen het jaar opgelegd worden door hun strenge ouders mogen even wat losser waardoor ze zich volledig laten gaan tijdens luxueuze feestjes en wilde uitstapjes.

Topcast

Eigenlijk zijn ze zoals elke twintiger op zoek naar echte vriendschap, liefde en vooral zichzelf. De festiviteiten worden bovendien helemaal op z’n kop gezet wanneer twee interessante nieuwkomers komen opdagen in de badstad. Daan en zijn mama Melissa staan namelijk stevig met hun beide voetjes op de grond en kijken recht door de oppervlakkige maskers van de anderen.

In ‘Knokke off’ doen heel wat bekende gezichten uit Vlaanderen en Nederland mee. Zo spelen Pommelien Thijs (‘#LikeMe’) en Willem De Schryver (‘Déjà Vu’ en ‘wtFOCK’) de hoofdrollen als respectievelijk Louise en Alexandre. Verder zien we Ruth Becquart, Geert Van Rampelberg, Ini Massez, Anna Drijver, Eliyha Altena, Jasmine Sendar, Emma Moortgat en Gène Bervoets.

2023

‘Knokke off’, wat voorlopig nog een werktitel is, zal tien afleveringen tellen die je in 2023 op Eén zal kunnen zien. In Nederland kan je de serie dan weer streamen via Netflix. De reeks werd bedacht door Anthony Van Biervliet, geschreven door Luk Wyns en Nele Vandael en geregisseerd door Tom Goris die eerder al ‘Gevoel voor tumor’ en ‘wtFOCK’ voor zijn rekening nam.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '