Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Uiteraard is topfavoriet Béa uit 'Blind Gekocht' en 'Huis Gemaakt' ook van de partij.

10 makelaars leggen alle kaarten op tafel in nieuw programma ‘Topmakelaars’

Naomi Ghyssaert
Naomi Ghyssaert Webjournaliste

Na programma’s als ‘Blind Gekocht’, ‘Huizenjagers’ en ‘Huis Gemaakt’ zou je weleens denken dat er geen programma’s meer te bedenken zijn rond de huizenmarkt. Stevig mis, dus! Want Play4 zendt binnenkort de nieuwe realityreeks ‘Topmakelaars’ uit. We volgen tien makelaars die uitblinken in hun vak en krijgen een intieme kijk in zowel hun werk- als privéleven!

De huizenmarkt is hot and happening momenteel. Niet onlogisch, want tegenwoordig is het voor heel wat mensen een heuse klus om hun droomwoning te vinden. Maar hoe gaat het er aan de andere kant aan toe? Makelaars moeten vaak hun beste beentje voorzetten om dat ene perfecte huis te vinden. Hoe krijgen ze dat voor elkaar? Wat drijft hen om elke dag vol passie de strijd op de huizenmarkt aan te gaan? En waar houden ze zich allemaal mee bezig naast hun drukke job?

Kennismaking

In het Play4-programma ‘Topmakelaars’ krijgen we daar vanaf 2 juni een antwoord op. Zo volgen we Béa Vandendael, ook wel bekend van ‘Blind Gekocht’, en negen andere topmakelaars op de voet en krijgen we een blik achter de schermen in de wijde wereld van immobiliën! Benieuwd wie ze zijn? Hier alvast een kennismaking:

Béa Vandendael (58)

Béa kennen we al uit het programma ‘Blind Gekocht’. Ze is afkomstig uit Huldenberg en heeft al zo’n 16 jaar ervaring in de immowereld! Béa is een eerlijk, passioneel persoon die graag to the point is.

Een goeie makelaar is een matchmaker: de juiste persoon bij het juiste huis brengen.

 

Dirk Vermeulen (59)

Dirk heeft al enkele levensjaren op de teller, toch doen zijn goedlachse persoonlijkheid en stijlvolle kleerkast je hem jonger inschatten. Daarbij heeft Dirk nog niet veel ervaring in vastgoed, want hij liet iets meer dan een jaar geleden de zorgsector achter zich om als makelaar te starten. Zijn feeling voor mensen zie je dan ook terugkomen in zijn aangename klantgerichtheid.

Vroeger verzorgde ik patiënten, nu zorg ik voor mensen.

 

Anneke Winkelmolen (39)

De Hasseltse Anneke is een erkend makelaar en runt haar eigen zaak, nadat ze haar vaste job aan de Universiteit van Hasselt vaarwel zei. Zij heeft nu 6 jaar ervaring op de teller staan en staat bekend om haar zorgzaamheid en empathische superkrachten.

Ik zie mijn panden als mijn kindjes, ik leef daarvoor.

 

Mo Raehani (34)

Mo uit Zwijndrecht is nu zo’n twee jaar actief als erkend vastgoedmakelaar. Zijn job in de autoverkoop schoof hij opzij voor eentje als kantoorverantwoordelijke in Linkeroever. Zijn troeven? Een vlotte babbel slaan, veel energie en een echte goal getter.

Hakuna matata!

 

Dikra El Bacha (30)

Net als Mo, zat ook Dikra in de autoverkoop. En dat is nog niet zo lang geleden, want zij is nog maar een jaar actief in de immowereld. De modebewuste Dikra werkt als kantoorverantwoordelijke in Beveren-Waas en wordt geprezen voor haar aanstekelijke jovialiteit en gedrevenheid.

Mensen onderschatten mij vaak, maar what you see is not what you get. Ik sta echt wel op mijn strepen.

 

Karel Vanacker (36) & Jolien Berbiers (30)

Karel en Jolien zijn een powerkoppel om U tegen te zeggen. Beiden zijn ondernemend, competitief en ambitieus. Dat ze zaakvoerders zijn van maar liefst 8 kantoren, bewijst dat al te goed. Het tweetal weet intussen goed waarmee ze bezig zijn, want ze hebben al zo’n 11 jaar ervaring in de sector!

We ademen vastgoed. Een makelaar ben je niet van 9 to 5, een makelaar ben je for life.

 

Dorine Vanderhaeghe (62)

Dorine uit Koksijde is de oudste en ook de meest ervaren makelaar van de bende. Zij is al 35 jaar actief en doet haar job met veel passie. Ze wordt ook wel gezien als de crème de la crème van de ERA commerciëlen in België.

Ik ben een harde tante die niet loslaat. Als kopers of verkopers warm zijn, dan moet je ze niet laten afkoelen.

 

Matthew Daykin (22)

Matthew uit Alveringem is dan weer de jongste telg. Gelukkig leert hij van de beste, want Dorine is zijn mentor. Met z’n Britse roots is het een vriendelijke kerel vol enthousiasme en leergierigheid.

Ik ben pas begonnen en dit is het voor mij. Ik ga er volledig voor en mijn enthousiasme is mijn grootste kracht.

 

Johan Krijgsman (36)

Johan uit Berlare is al drie jaar CEO van ERA in België en zestien jaar actief in de wereld van de vastgoed. Deze vooruitstrevende man staat bekend voor zijn ambitie en wordt gezien als motivator in het vak. Naast zijn takenpakket als CEO is hij ook het gezicht achter heel wat andere bedrijven in de architectuur en projectontwikkeling.

 

Kijk vanaf 2 juni elke donderdag om 20u35 naar ‘Topmakelaars’ op Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '