Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

'Ik ben bijna aan het panikeren, want op dit moment ben ik bang dat het niet gaat lukken.'

PREVIEW: Béa belt Jani met slecht nieuws in ‘Blind Gekocht’

Annelies Hart

Als er iets is waar makelaar Béa in uitblinkt, dan is het wel met eender welk budget een huis vinden. Alleen wordt het zelfs voor haar moeilijk deze keer. Eerder zagen we al dat ze alle moeite van de wereld deed, maar in de preview voor de laatste aflevering moet Béa Jani toch bellen met nieuws waar ze zelf niet helemaal goed van is.

In ‘Blind Gekocht’ maakten we kennis met alleenstaande mama Bianca en haar achttienjarige zoon Jitse. Het duo is op zoek naar een huis met twee slaapkamers en een kleine tuin in de regio van Lanaken. Hun budget? 170.000 euro.

Vorige week zagen we al dat makelaar Béa met dit budget voor een haast onmogelijke opdracht stond. Toch liet ze het hoofd niet hangen en haalde ze het onderste uit de kast met flyers en zelfs een radio-optreden. Alles om een huis te vinden voor Bianca en Jitse.

Niets bruikbaars

In een preview van de aflevering van donderdagavond besluit Jani even poolshoogte te nemen bij Béa. En zij moet hartverscheurend nieuws meedelen. ‘Het is hartverwarmend om te zien hoeveel mensen gereageerd hebben op onze oproep’, start Béa positief. ‘Maar uiteindelijk zit er heel weinig bruikbaars tussen.’

‘Ik ben bijna aan het panikeren, want op dit moment ben ik bang dat het niet gaat lukken. Dat we voor de allereerste keer geen huis gaan kunnen kopen en het spaargeld gaan moeten teruggeven’, zegt Béa, wiens moed ondertussen in haar schoenen gezakt is. Gelukkig is er de altijd positieve Jani: ‘Geef de moed niet op, schat!’

Benieuwd of Béa toch de droom van Bianca en Jitse kan waarmaken? Je ziet het in de laatste aflevering van ‘Blind Gekocht, donderdagavond om 20u35 op Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '