Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

'Jullie geven ons geen andere keuze!'

‘Squid Game’-maker maakt belofte over tweede seizoen

Ysaline Pollet

Begin oktober vertelde ‘Squid Game’-maker Hwang Dong-hyuk al dat hij aan een tweede seizoen werkt. Dat bevestigde hij nog maar eens, én hij gaf meer info over die nieuwe afleveringen prijs.

We wisten al – en gingen er ook een beetje vanuit – dat er een tweede seizoen zou komen van de populaire Koreaanse serie ‘Squid Game’. Dat goede nieuws bevestigde maker Hwang Dong-hyuk opnieuw in een interview met Associated Press.

‘Er is zoveel druk, zoveel vraag en zoveel liefde voor een tweede seizoen. Dus ik heb bijna het gevoel dat jullie ons geen keuze laten! Er komt inderdaad een tweede seizoen. Het zit nu in mijn hoofd. Ik zit momenteel in het planningsproces.’

Gi-hun komt terug

Alleen is het volgens hem nog te vroeg om te zeggen wanneer en hoe het zal gebeuren. Wat hij wel al weet, is dat de hoofdrolspeler, en dus waarschijnlijk ook acteur Lee Jung-jae, terugkomt voor het tweede seizoen. ‘Ik beloof je dit al. Gi-hun zal terug komen. Hij zal iets doen voor de wereld.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De geruchten dat de nieuwe afleveringen over Front Man In-ho (gespeeld door Lee Byung-hun) zouden gaan, kloppen dus hoogstwaarschijnlijk niet. Of misschien kom Gi-hun nu oog in oog te staan met hem in plaats van de oude man? Only time will tell!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '