Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Amazon Prime

'Je zal me niet volledig naakt zien, maar mijn billen komen wel in beeld', verklapte hij al. Interessant...

Releasedatum √©n eerste beelden van ‘My Policeman’ met Harry Styles in de hoofdrol gelost

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Zeg Harry Styles en je hebt onze aandacht. De zanger is dit najaar te zien in de romantische dramafilm ‘My Policeman’. Prime Video deelde zopas de releasedatum √©n eerste beelden van de prent, en wij zijn nu al verliefd op Styles’ personage.

Een beetje obsessed door Harry Styles? Dan hebben we goed nieuws, want binnenkort kan je hem van wel heel dichtbij bekijken. De zanger verschijnt dit jaar nog in niet √©√©n, maar twee films. In ‘Don’t Worry Darling’, een psychologische thriller van zijn liefje Olivia Wilde, kruipt hij in de huid van Jack die een schijnbaar perfect koppel vorm met Alice (Florence Pugh). Maar wanneer Alice ontdekt wat zijn werk √©cht inhoudt, begint ze zich vragen te stellen bij hun relatie. Nu al op het puntje van je stoel? Dan moet je nog heel even geduld oefenen, want de prent verschijnt pas op 28 september in de bioscoop.

Blote billen

Een paar weken later wordt ‘My Policeman’ gelost op Prime Video. De streamingdienst laat met een tweet namelijk weten dat de film op 4 november gereleased zal worden √©n deelt ook de eerste beelden van de dramafilm. Die is gebaseerd op het gelijknamige boek van Bethan Roberts en speelt zich af in de jaren vijftig. Lerares Marion (Emma Corrin) wordt op slag verliefd – tja, kan je haar ongelijk geven? – op politieagent Tom (Styles). Hij is op zijn beurt verliefd op museumconservator Patrick (David Dawson), maar kan niet uit de kast komen. Uiteindelijk trouwt hij met Marion, maar van die keuze wordt niemand gelukkiger, integendeel...

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Op de eerste beelden die Prime Video nu deelt is het trio, inclusief een afgelakte Styles, te zien. Op een teaser is het nog even wachten, maar Harry liet in een interview wel al vallen dat we hem in de film (deels) naakt te zien zullen krijgen. ‘Ik had nog nooit eerder iemand gekust voor de camera, dus ik voelde me tijdens die sc√®ne vrij kwetsbaar’, vertelde hij tijdens de radioshow The Howard Stern Show. ‘Je zal me niet voll√©dig naakt zien, maar mijn billen komen wel in beeld.’

De film speelt zich niet alleen in de jaren vijftig, maar ook later af. De oudere versie van Tom zal niet door Harry, maar wel door Linus Roache (‘Vikings’) vertolkt worden. Daarnaast zullen ook Rupert Everett (‘Another Country’) en Gina McKee (‘Bodyguard’) in de film te zien zijn.

Meer films om naar uit te kijken:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '