Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© SBS

En dat maakt hoofdinspecteur Danny helemaal gek...

Lothar ontsnapt in ‘Klopjacht’ voor de tweede keer aan de speurders

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

De ene scheert z’n baard af in ‘Klopjacht’, de andere haar haar en soms zijn de vluchtelingen de speurders gewoon té snel af. In de aflevering van zondagavond was te zien hoe Lothar aan hoofdinspecteur Danny en zijn team voor de tweede keer kon ontkomen.

Vijftien Vlamingen slaan op de vlucht in ‘Klopjacht’ en moeten uit handen blijven van de speurders. Alleen is dat niet zo gemakkelijk, aangezien een kliklijn ervoor zorgt dat ze elke seconde kunnen verlinkt worden door omstaanders. Vijf voortvluchtigen zijn al opgepakt, dus er blijven er nog tien over.

Militaire skills

Maar de kandidaten maken het de speurders niet makkelijk in ‘Klopjacht’, dat is intussen wel héél duidelijk. Lothar wist zelfs twee keer te ontkomen! Dat is dan ook niet gek, aangezien hij van beroep militair is en daardoor wel meer skills heeft dan de gewone Vlaming.

In onderstaande video is te zien hoe hoofdinspecteur Danny zot werd in de aflevering van zondagavond. Hij liet door zijn team een huiszoeking doen bij Lothars grootmoeder, maar er was geen spoor van de kandidaat te vinden. Hij geraakte namelijk nét op tijd weg!

Slaagt hij erin om vierhonderd uur uit handen te blijven en het extractiepunt te bereiken? Of krijgen ze ‘m in de volgende aflevering te pakken? ‘Klopjacht’ is elke zondagavond om 19u55 te zien op Play4 en GoPlay.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '