Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Wat een blunder!

PREVIEW: speurders staan in ‘Klopjacht’ oog in oog met kandidaat, maar herkennen hem niet

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Yes, vanavond staat er een nieuwe aflevering van ‘Klopjacht’ op de planning. En die belooft weer razend spannend te worden, want een van de kandidaten wordt gespot door de speurders.

We kunnen het er over eens zijn: het tweede seizoen van ‘Klopjacht’ is enorm spannend. De kandidaten worden, dankzij de kliklijn, al serieus op de hielen gezeten door het speurdersteam. Zo werd in de vorige aflevering alweer een duo gevat: Marie en Nicolas gaven iets te veel informatie vrij toen ze aan iemand vroegen om geld voor hen af te halen en werden uiteindelijk opgepakt. Eerder konden de speurders ook al Lothars mama Anja, en Ilias en zijn schoonzus Demi opsporen en vatten.

Nieuwe look

In de aflevering van vanavond hebben ze een nieuw doelwit op het oog: Mario. Hij is de enige kandidaat die zich alleen aan het avontuur waagt, en dat werkte tot nu toe vooral in zijn voordeel. In een preview krijgen we al te zien hoe hij ook vanavond de speurders te slim af is. Hij schakelt namelijk net als kandidate Saar de hulp van een tondeuse in en scheert zijn baard volledig af. ‘Miljaar, dat is geweldig’, zegt hij terwijl hij zijn nieuwe look in de spiegel bekijkt.

Niet veel later stormt het speurdersteam binnen, maar is Mario niet meer te bespeuren. Of dat denken ze toch, want de man staat gewoon voor hun neus! Ze herkennen ‘m zonder zijn baard niet, en doorzoeken de living terwijl hij op op hun vingers kijkt. Eens ze naar boven gaan om de eerste verdieping verder uit te pluizen, trekt Mario snel zijn motorkleren aan om te vluchten.

Of hij echt aan de speurders kan ontsnappen, ontdek je vanavond om 19u55 op Play4 en GoPlay.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '