Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

'Het is best wel oké, ge hebt een schattig kopke.'

PREVIEW: kandidate scheert haar af in ‘Klopjacht’ om speurders te slim af te zijn

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De spanning loopt hoog op in ‘Klopjacht’. De duo’s moeten een tip op de drukke Antwerpse Meir proberen bemachtigen. Een kandidate neemt hiervoor wel een héél drastische beslissing en scheert haar haar af!

Alsof een team topspeurders én een kliklijn het de deelnemers nog niet moeilijk genoeg maakten om onder te duiken, krijgen ze de volgende aflevering van ‘Klopjacht’ een extra opdracht. Ze kunnen een tip bemachtigen die hun meer info geeft over het extractiepunt dat ze op het einde van hun avontuur moeten bereiken. Het is dus noodzakelijk dat ze die in handen krijgen. Het enige probleem is dat de tip zich op de drukke Antwerpse Meir bevindt!

Tondeuse

De speurders staan op scherp en houden de locatie met hun arendsogen in de gaten, overtuigd dat ze de nodige kandidaten zullen vatten. Als het van Saar en Imke afhangt, blijven ze op hun honger zitten. Zij doen er werkelijk álles aan om onopgemerkt die info te pakken te krijgen. Saar zet namelijk de tondeuse in haar lokken! De grote vraag is of ze de kaalgeschoren Saar zullen herkennen of glipt ze zo door de mazen van het net? Ze staat alleszins op enkele meters (!) van de speurders, die net beweren dat de kans klein is dat je als voortvluchtige daar zou lopen. Ha!

Extra troef

Wie vorig seizoen naar ‘Klopjacht’ keek, zag een bekend gezicht opduiken in bovenstaande video. De speurders hebben namelijk een troef achter de hand, want ze schakelen een extra werkkracht in en dat is geen onbekende. Stacey deed vorig seizoen zélf mee aan ‘Klopjacht’ met haar goeie vriend en ex-collega Gianni, meer zelfs: ze wonnen die editie. Ze weet dus als de beste hoe de kandidaten denken! Ze heeft ook ervaring met ‘boeven’ pakken, want ze is zelfs politie-inspecteur in het dagelijks leven. ‘Ik ben blij dat ik eens aan de andere kant mag staan’, aldus de winnares uit 2021.

Je kan elke zondag om 19u55 naar een nieuwe aflevering van ‘Klopjacht’ kijken op Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '