Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play5

We krijgen in de nieuwe afleveringen ook Maximes trouw en de voorbereidingen ervan te zien.

TEASER: alweer een verhuis, de typische kreetjes van Martien én veel wijnen in nieuw seizoen van ‘Chateau Meiland’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Wat goed! De Meilandjes komen binnenkort opnieuw je huiskamer binnen. Niet letterlijk natuurlijk, maar wel in de vorm van het zevende seizoen op je tv-scherm. Play5 lost een teaser en die belooft veel chaos, maar nog meer liefde.

We wisten al dat we de knotsgekke avonturen van onze favoriete Nederlandse familie verder zouden kunnen volgen in een zevende seizoen van ‘Chateau Meiland’. We hoeven daar gelukkig niet lang meer op te wachten, want op 21 september is het zover! Play5 lost een teaser van het nieuwe seizoen en daarin zien we – hoe kan het ook anders – opnieuw een verhuis!

Stress

De villa in Noordwijk is toch niet helemaal wat Martien en Erica ervan verwachtten, dus ze beslissen om hun boeltje te pakken en in een huis wat verderop in te trekken. Je zou denken dat de Meilandjes ondertussen de kneepjes van het verhuizen wel onder de knie hebben, maar toch zorgt dit weer voor de nodige discussies én hilarische momenten.

Bij dochterlief Maxime is het dan weer stress over haar trouw! In het vorige seizoen kon je zien hoe ze met haar vriend Leroy hun eerste kindje samen verwelkomden: Vivé, het kleine zusje van Claire. In de nieuwe afleveringen krijgen we dan weer haar trouw en de voorbereidingen ervan te zien, want Leroy vroeg haar in maart ten huwelijk. Gelukkig is er naast al die stress ook tijd voor de nodige ontspanning, in de vorm van... Wijnen, wijnen, wijnen!

Je kan vanaf 21 september elke woensdag kijken naar een nieuwe aflevering van ‘Chateau Meiland’ op Play5 en Goplay.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '