Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

We komen te weten welke BV's het tegen elkaar zullen opnemen in de vier poules van de eerste voorronde.

PREVIEW: gevloek, veel stress en slechte verliezers in ‘BV Darts’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Het tweede seizoen van ‘BV Darts’ neemt morgen een vliegende start met de eerste poule van de eerste voorronde. Daarin nemen niemand minder dan Jamie-Lee Six, Maksim Stojanic en Saartje Vandendriessche het tegen elkaar op. In een preview zien we dat die laatste alleszins niet tegen haar verlies kan, dus dat belooft!

Het eerste seizoen van ‘BV Darts’ was een schot in de roos, en laat dat nu net hetgeen zijn wat de twaalf kandidaten van het tweede seizoen moeten doen. We wisten al wie deze uitdaging aangaat, en nu komen we ook te weten welke BV’s het tegen elkaar zullen opnemen in de vier, spannende voorrondes. Ze zullen direct moeten raak gooien, want enkel de twee beste darters mogen door naar de volgende ronde.

Spannende voorrondes

In de eerste poule van de eerste voorronde die je morgen, donderdag 8 september, kan zien op VTM 2 scherpen Maksim ‘Mad Maks’ Stojanac, Jamie-Lee ‘Triple Six’ Six en Saartje ‘The Force’ Vandendriessche hun pijltjes. Je ziet hoe ze trainden met onze nationale dartstrots Kim ‘The Hurricane’ Huybrechts én hoe ze het ervan af brachten in de zenuwslopende wedstrijd.

Jamie-Lee Six

Jamie-Lee Six

Jamie-Lee Six

Maksim Stojanac

Maksim Stojanac

Maksim Stojanac

Saartje Vandendriessche

Saartje Vandendriessche

Saartje Vandendriessche

Saartje krijgt zelfs tips van de grote winnaar van vorig seizoen: Andy Peelman. De twee hebben alleszins al één ding gemeenschappelijk: ze kunnen absoluut niet tegen hun verlies. Toch probeert Andy z’n pupil te kalmeren én geeft hij haar enkele cruciale tips mee.

Hoe de andere drie poules eruitzien, komen we ook al te weten. In de tweede poule staan Francesco Planckaert, Omar Souidi en Pascal Braeckman tegenover elkaar.

In de derde poule proberen Elke Clijsters, Zuhal Demir en Flor Decleir elkaar uit te schakelen.

In de vierde poule gaan Riadh Bahri, Hans Van Alphen en Tourist LeMC voor de winst.

Na de eerste voorronde blijven 8 BV-darters over. In de tweede voorronde zijn er twee poules van telkens vier kandidaten. Ook hier valt per wedstrijd een BV af. Zo trekken ze met zes deelnemers naar de BV League waar ze in alle mogelijke wedstrijdcombinaties tegen elkaar zullen spelen, wat resulteert in een ranking. De vier met de hoogste punten mogen door naar de grote finale.

Je ziet ‘BV Darts’ vanaf morgen 8 september elke donderdag om 21u30 op VTM 2.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '