Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Het is plots muisstil in de anders zo gezellige villa...

PREVIEW: Regi laat kandidaten in shock achter in ‘Regi Academy’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De komende aflevering van ‘Regi Academy’ wordt een specialleke, want de dj heeft niet zo goed nieuws voor de kandidaten in de villa. Niemand is nog zeker van zijn of haar plekje, en dat zorgt voor de nodige stress.

De allerlaatste auditieronde breekt aan in ‘Regi Academy‘. Nog drie talenten mogen aan de vierkoppige jury bewijzen wat ze in huis hebben, in de hoop een stapje dichter bij hun droom te komen om Regi’s nieuwste single in te zingen. We maken kennis met Kaylee (21), Anaïs (16) en Nell (17). Wie vorig seizoen ook naar het programma keek, zal die laatste misschien wel herkennen. Ze deed toen ook mee, maar kon de dj en co niet overtuigen.

Serieus probleem

Helaas blijkt dat Regi na alle auditierondes met een serieus probleem zit, en dat nieuws maakt hij over aan de kandidaten waardoor de sfeer plots helemaal overslaat. Er zijn te veel kandidaten door naar de volgende ronde, dus er zal nog een shiftingsronde plaatsvinden. ‘Ik ben genoodzaakt een extra toelatingsproef te doen’, aldus de dj. ‘Jullie worden binnen een uur verwacht hier bij mij.’

Wat deze onverwachte proef inhoudt, weet niemand op voorhand, dus de zenuwen slaan toe! Eén ding is zeker: de kandidaten krijgen niet veel tijd om zich te bewijzen, maar zullen toch álles uit de kast moeten halen als ze in de wedstrijd willen blijven.

Je kan elke donderdag om 20u25 naar een nieuwe aflevering van ‘Regi Academy’ kijken op VTM 2.

Staan deze toppers ook al op je kijklijstje?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '