Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Tot groot jolijt van Guga die geniepig zit te giechelen achter het stuur.

PREVIEW: Guga en Chris stelen het busje van de jagers in ‘Het Jachtseizoen’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

In de eerste aflevering van ‘Het Jachtseizoen’ moesten Sergio en Sam Gooris de jagers te slim af zijn. In de tweede aflevering is het de beurt aan acteurs Guga Baúl en Chris Van Espen. En zij doen wel een hele slimme en sluwe zet!

Donderdagavond is er een nieuwe aflevering van ‘Het Jachtseizoen’ te zien op VTM. Daarin moeten komiek Guga Baúl en ‘Tegen de sterren op’-acteur Chris Van Espen Laura Tesoro, Maarten Cop en Jamie-Lee Six ontvluchten nadat ze zijn ontsnapt uit hun cel in het fort van Oostende.

In een preview van de aflevering van morgenavond is te zien hoe ze een sluw plan bedenken om dat te doen. De boeven willen eerst het busje van de jagers saboteren, maar dan ziet Guga dat het trio gewoon de sleutel in het contact heeft laten zitten.

Grote fout

Daardoor kunnen ze heel gemakkelijk de auto stelen en is het duo snel vertrokken. Tot groot jolijt van Guga die geniepig zit te giechelen achter het stuur. En natuurlijk tot grote schok van Laura, Jamie-Lee en Maarten. En wat blijkt? Het is ‘De Verraders’-deelnemer Jamie-Lee die de grote fout heeft gemaakt. Ai!

Kunnen onze jagers Guga en Chris nog inhalen of staan ze aan de start van de aflevering al voor een voldongen feit? Je ondekt het 8 september om 20u35 op VTM. De jagers zullen alleszins snel een plan moeten bedenken! Laura en Maarten raden Jamie-Lee aan om te beginnen rondbellen in West-Vlaanderen.

Lees ook:

FLAIR STORIES

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '