Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Mikhail Nilov via Pexels

Of je nu samen met je partner leest of alleen: zo maak je jouw vakantie nóg heter!

7 erotische romans voor in je vakantiekoffer

Vakantie = tijd om te lezen. Aan de rand van het zwembad kan je ein-de-lijk ongegeneerd niks doen. En als er dan toch niemand in de buurt is, waarom geen sexy boek lezen? Stop dit jaar wat erotische boeken in je koffer en maak die warme vakantie nóg heter.

Dat we op vakantie meer zin hebben in seks, is ondertussen geen geheim meer. We lieten je al weten waarom een seksspeeltje in je reiskoffer stoppen voortaan een goed idee is, maar om het extra spannend te maken, verzamelden we ook zeven van de heetste erotische romans voor op reis – of voor thuis natuurlijk! Een ding is zeker: dit leesvoer tilt jouw seksleven naar een hoger niveau.

Rood fruit – Elien Geboers en Ann Cuyvers

Rood fruit – Elien Geboers en Ann Cuyvers

Rood fruit – Elien Geboers en Ann Cuyvers

€ 22  –  Pelckmans

Aster zegt haar job op en neemt zich voor om ineens alle mannen af te zweren. Maar dan loopt ze een heel aantrekkelijke wijnboer tegen het lijf. Mercedes rouwt om haar overleden oma en ruilt tijdelijk haar zonnige leven onder de Spaanse zon in voor een trip naar een Antwerpse wijnproeverij met haar zus Marisa. En Alex ondervindt bij aankomst uit Parijs dat haar fantastische bedpartner met zijn hoofd bij iets of iemand anders zit. Drie vrouwen aan de vooravond van een stomende vierdaagse die hun leven zal veranderen – al dient verandering zich doorgaans aan op manieren die je niet verwacht…

SHOP HIER

De baas – Vi Keeland

De baas - Vi Keeland

De baas – Vi Keeland

€ 9,99  –  Volt

Reese is op een date die ongelooflijk saai is, tot een knappe man met zijn date aan haar tafel verschijnt. Hij stelt zich voor als Chase Parker, en tot haar verbazing doet hij alsof hij haar neef is en maakt er een dubbeldate van. Hij verzint de meest bizarre en hilarische verhalen over hun zogenaamde gezamenlijke jeugd, en Reese doet met een uitgestreken gezicht mee. Zo wordt de date from hell ineens een stuk leuker. Aan het einde van de avond gaan ze ieder hun eigen weg zonder telefoonnummers uit te wisselen. Reese gaat ervan uit dat ze Chase nooit meer zal zien… tot ze een maand later een leuke nieuwe baan vindt. Haar nieuwe baas? Chase Parker. Van een dirty office romance gesproken!

SHOP HIER

The Bride Test – Helen Hoang

The Bride Test - Helen Hoang

The Bride Test – Helen Hoang

€ 10,09  –  Corvus

‘The Bride Test’ vertelt het verhaal van Khai, die denkt dat hij niet in staat is tot het uiten van zijn emoties, en Esme, die van Vietnam naar Amerika reist om haar vader te vinden en haar leven voor eens en voor altijd om te gooien. Hoang tilt het erotische genre op een prachtige manier naar een hoger niveau door een ongelooflijk spannend verhaal te creëren, dat gaat over échte mensen die échte ervaringen beleven. –

SHOP HIER

Zaag me doormidden – Cindy Vermeer

Zaag me doormidden - Cindy Vermeer

Zaag me doormidden – Cindy Vermeer

€ 22,99  –  Borgerhoff & Lamberigts

Wanneer een jonge vrouw gaat samenwonen met de liefde van haar leven, denkt ze het geluk te hebben gevonden. Alleen dooft hun seksleven al snel uit, wat bij haar voor een hoop frustratie zorgt. Toch kan ze haar relatie niet opgeven. De liefde is te sterk, maar haar ontevredenheid wringt steeds meer. Dan komt ze Enrico tegen, een tatoeëerder die shibari beoefent – een Japanse stijl van bondage waarbij iemand op een kunstzinnig-erotische manier wordt vastgebonden. Enrico wil met haar een avontuur aangaan en zij kan de verleiding niet weerstaan.

SHOP HIER

Noem me bij jouw naam – André Aciman

Noem me bij jouw naam - André Aciman

Noem me bij jouw naam – André Aciman

€ 15  –  Ambo|Anthos

Zag je de film ‘Call Me by Your Name’ nog niet? Geef dan eerst het boek eens een kans! ‘Noem me bij jouw naam’ is het verhaal van een gepassioneerde vriendschap tussen Elio, een muzikale en erudiete jongen, en de Amerikaanse intellectueel Oliver, die als zomergast bij Elio’s ouders aan de Italiaanse kust verblijft. Aanvankelijk veinzen ze onverschilligheid jegens elkaar, maar wat er werkelijk sluimert is onweerstaanbare aantrekkingskracht. Het aftasten begint. Vanuit het diepst van hun wezen bloeit iets op dat hen voor het leven zal tekenen. Want wat zij ontdekken is volledige herkenning en overgave.

SHOP HIER

Passiespel – Isa Maron

Passiespel - Isa Maron

Passiespel – Isa Maron

€ 21,99  –  The House of Books

Een goed huwelijk, twee kinderen en een leuke baan, maar toch voelt Olga zich gevangen in een eentonig bestaan. Om de spanning in haar huwelijk terug te brengen, stort ze zich met haar man in de wereld van kinky seks. In haar zoektocht naar overrompelende erotiek ontmoet ze een minnaar die haar meest geheime verlangens bevredigt. Olga raakt verstrikt in het uitgekiende en gewaagde machtsspel van deze dominante man. Ze leert dat pijn en genot gevaarlijk dicht bij elkaar liggen. Bij hem is ze bijzonder, voor het eerst in tijden leeft ze weer echt. Maar als langzaam herinneringen aan haar traumatische jeugd loskomen, vlucht Olga roekeloos te diep in de wereld van macht en onmacht.

SHOP HIER

Verslaafd aan jou – Sylvia Day

Verslaafd aan jou - Sylvia Day

Verslaafd aan jou – Sylvia Day

€ 15  –  Bruna Uitgevers

De knappe, succesvolle man met duistere geheimen. De jaloerse, bezitterige vrouw en de heftige romance tussen hen. ‘Verslaafd aan jou’ neemt je mee naar de uiterste grenzen van obsessie.

SHOP HIER

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '