Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Thinkstock

Hot as hell!

7 erotische boeken voor in je vakantiekoffer

Vakantie = tijd om te lezen. Aan de rand van het zwembad kan je ein-de-lijk ongegeneerd niks doen. En als er dan toch niemand in de buurt is, waarom geen kinky boek lezen? Stop dit jaar wat erotische boeken in je koffer. En die blos op je wangen valt niet op omdat je toch al wat rood ziet door de zon ;-).

Het begon allemaal met Vijftig Tinten Grijs

Dankzij auteur E.L. James maakt de wereld kennis met de ietwat schuchtere en naïeve Anastacia Steele die verliefd wordt op ene Christian Grey. Anastacia is nog maagd, Grey is een expert op het gebied van seks. De twee beginnen een sadomasochistische seksrelatie en de wereld leest mee hoe hij haar naakt doet knielen voor hem, hoe zij zich laat vastbinden en folteren, hoe hij haar beveelt om klaar te komen en hoe ze er beiden volop van genieten. Niet iedereen heeft de boeken al gelezen, maar er minstens over gehoord.

 

Na E.L. James hebben al verschillende auteurs hun kinky fantasieën in boekvorm gegoten. Al die boeken hebben één gemeenschappelijke deler: seks. Meteen een onderwerp dat ook dankbaar blijkt voor doe-het-zelfboeken met tips en tricks om je seksleven een nieuwe dimensie te geven. Vul je vakantiekoffer met deze boeken:

 

 • Voor wie het boek nog niet gelezen heeft: Vijftig Tinten Grijs / Donkerder / Vrij – E.L. James: het kinky verhaal van Anastacia en Christian in drie delen.
   
 • Verslaafd aan jou – Sylvia Day: de knappe, succesvolle man met duistere geheimen, de jaloerse, bezitterige vrouw en de heftige romance tussen hen.
   
 • 90 dagen Genevieve – Lucinda Carrington: een arrogante en geslaagde zakenman die het gewend is om alles te krijgen wat hij wil en de wens om Genevieve negentig dagen lang te doen zwichten voor zijn duistere verlangens.
   
 • Vijftig tinten thuis – Ellie N. Flynn: de ideale handleiding om thuis aan de slag te gaan en je seksleven te boosten met tips voor jou, maar ook voor hem.
   
 • Lola geeft zich bloot – Rachel Gibson: Als Lola hoort dat een aantal onthullende foto’s van haar rondzwerven op internet, duikt ze onder op het luxe jacht van vrienden. Een goed plan, totdat op een dag Max Zamora aan boord klimt.
   
 • Wilde nachten – Jane Justin: De schrijfster Charlotte Harvey onderzoekt de mysterieuze legende van een kostbaar juweel. Haar speurtocht leidt naar een afgelegen Schots eiland, waar de eigenaar van het sieraad, de knappe Andrew Alexander, graag zijn krachten wil testen op zijn onverwachte bezoekster.
   
 • Wilde begeerte – Maya Banks: Twee kortverhalen die goed bij elkaar passen, maar ook afzonderlijk begrijpelijk zijn. Romantische plot, leest lekker weg.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '