Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Anna Shvets via Pexels

Een luchtdrukvibrator is onze favoriete meereizende vriend!

AHA: dit is waarom je een seksspeeltje wil meenemen op je volgende vakantie

Dat blijkt dat we graag hete zomernachten beleven op vakantie, vertelden we je al eerder. Koppels hebben twee keer meer seks op vakantie én een buitenlands avontuur zorgt ervoor dat we meer gaan experimenteren tussen de lakens. Uit recent onderzoek blijkt nu ook dat seksspeeltjes op vakantie een absolute must zijn.

64 % van de vakantiegangers neemt graag een seksspeeltje mee in de reiskoffer. Dat blijkt uit een recent onderzoek van seksshop Willie. Niet slecht, zeker niet als je weet dat ook weekendjes weg daaronder vallen. Maar waarom wil je op je volgende reis nu een seksspeeltje in je bagage gooien? En wat houdt mensen juist tegen om dat te doen?

Experimenteren

Vakantielibido is écht een ding en wij vinden dat je daarvan mag profiteren! Bijna de helft van de respondenten geeft aan op vakantie meer open te staan voor iets avontuurlijker én daar ook meer tijd voor te nemen. Het perfecte moment dus om speeltjes in je relatie te introduceren als dit nog niet gebeurde óf nieuwe speeltjes uit te proberen als seksspeeltjes al een vaste waarde is in jullie seksleven. Is het niets voor jullie, dan was het maar een eenmalig vakantieding. Maar het kan goed zijn dat jullie achteraf ook thuis geen speeltje meer kunnen missen.

Ook singles genieten er ongetwijfeld van, want door de warmte en de halfnaakte lichamen hebben zij ook nood aan nu en dan wat stoom af te blazen. En hoe doe je dat beter dan met bijvoorbeeld een luchtdrukvibrator? Dat is dan ook de favoriete meereizende vriend van de respondenten. Verder neemt men ook graag een cockring, een klassieke vibrator, een vibrerend eitje en een anaaltoy mee op congé.

Discretie

Wat mensen net tegenhoudt een seksspeeltje in te pakken? Ongemak bij de douane door het herkenbare design én angst dat anderen het speeltje kunnen horen bij gebruik of als deze per ongeluk aangaat in de koffer. Ook meereizende kinderen zijn bij velen een domper op de feestvreugde.

Maar één ding is zeker: we zijn er terecht niet vies van! Maar liefst 91 % van de respondenten die nooit een seksspeeltje heeft meegenomen, staat daar wél voor open. Uitproberen die handel! Wie weet welke wereld er voor je opengaat.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '