Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Unsplash

Heb je een arsenaal aan gênante datingverhalen of heeft single zijn je net heel veel geleerd over jezelf? Flair wil het weten!

OPROEP: wil jij over je single leven vertellen op Flair.be?

Annelies Hart

We’re happy, free, confused and lonely at the same time! Dat single zijn meer is dan daten, weten we bij Flair maar al te goed. Daarom laten we vanaf nu elke week een andere vrijgezel aan het woord in ‘Single Files’, en daar hebben we jou voor nodig!

In de nieuwe reeks ‘Single Files’ komt elke week een vrijgezel aan het woord over het reilen en zeilen van hun leven zonder lief. Ben jij al jaren single en op zoek, of geniet je net volop van wat het vrijgezellenleven je te bieden heeft? Heb je een arsenaal aan gênante datingverhalen of heeft single zijn je net heel veel geleerd over jezelf? Flair wil het weten!

‘Single Files’ laat het single leven van alle kanten zien. Iedereen is welkom: eender welk gender of seksuele geaardheid of je nu ready to mingle bent of niet. Vrijgezel zijn is namelijk veel meer dan op zoek zijn naar een lief!

Anoniem of niet: it’s up to you

Ben jij tussen de 18 en 35 jaar en sla je graag een babbeltje met onze redactrice over hoe het is om als vrijgezel door het leven te gaan? Stuur dan een mailtje naar annelies.hart@flair.be. Zet daarin zeker jouw naam, leeftijd, hoelang je al single bent en een recente foto.

Of het artikel mét de foto of toch maar anoniem online komt, is helemaal jouw keuze! Al weet je maar nooit wie reageert op die leuke foto...

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '