Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Heb jij een boontje voor Alicia, Wim of Frank? Je inschrijven kan vanaf nu!

ZIEN: dit zijn de eerste drie vrijgezellen die in tweede seizoen van ‘B&B Zoekt Lief’ op zoek gaan naar de ware

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Deze zomer gingen zes B&B-uitbaters in het VTM-programma ‘B&B Zoekt Lief’ op zoek naar een soulmate. En met succes, want twee uitbaters vonden dankzij het programma de liefde. VTM laat nu weten dat het een tweede seizoen krijgt én laat je meteen kennismaken met de eerste drie vrijgezellen.

An Lemmens kroop afgelopen zomervakantie in de huid van Cupido, en ging in ‘B&B Zoekt Lief’ op zoek naar potentiële matches. Zes Vlaamse B&B-uitbaters in het buitenland schakelden haar hulp in, en kregen verschillende vrijgezellen over de vloer. Twee van hen vonden uiteindelijk de liefde van hun leven, want zowel Marc als Isabel, die beiden een verblijf in Frankrijk uitbaten, zijn dankzij het programma niet langer single. De zender hoopt met een tweede seizoen nu minstens evenveel B&B-uitbaters aan een lief te helpen.

Op dat tweede seizoen is het wel nog even wachten, maar VTM stelt ons nu al voor aan de eerste drie kandidaten die staan te popelen om een aantal singles, en hopelijk ook hun toekomstige partner in crime, in hun stulpje te ontvangen. Portugal, Frankrijk of Spanje, bij wij wil jij langsgaan?

Alicia (26) in Portugal

De 26-jarige Alicia werd als tiener verliefd op Portugal, en besloot twee jaar geleden om haar grote droom waar te maken: een B&B uitbaten in de Algarve. Ze is intussen twee jaar single, en weet perfect wat ze wil: een positieve, ruimdenkende man die net als zij enthousiast in het leven staat en liefst bereid is samen met haar Quinta Luz do Sol uit te baten.

Frank (63) in Frankrijk

Frank heeft intussen al 15 jaar ervaring als B&B-uitbater op zijn cv staan. Voordien werkte hij in de petrochemische industrie, maar zijn liefde voor de Franse Alpen deed hem de stap zetten om te verhuizen. Hij leeft nu als God in Frankrijk, maar mist nog één ding: een avontuurlijke vrouw waarmee hij alles kan delen.

Wim (42) in Spanje

De 42-jarige Wim gooide vorig jaar zijn leven om en verhuisde naar het zonnige Spaanse Murcia om er zijn B&B Finca Guillermo op te starten. Intussen is hij er volledig gesetteld onder de Spaanse zon, en helemaal klaar voor het nieuwe hoofdstuk zijn leven, het liefst met een avontuurlijke vrouw aan zijn zijde.

Heb jij een boontje voor Alicia, Frank of Wim? Dan kan je je vanaf nu inschrijven voor het programma via vtm.be.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '