Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Shotjes, geschreeuw en de vertrouwde traantjes: het belooft een wild seizoen te worden!

YES: Netflix deelt startdatum én eerste beelden van derde seizoen van ‘Love Is Blind’

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Fans van ‘Love Is Blind’ kunnen weer op hun beide oren, want Netflix deelde zopas de startdatum én eerste beelden van het derde seizoen. Die korte teaser doet nu al uitschijnen dat het weleens het meest wilde seizoen tot nu toe zou kunnen worden.

Je kent het concept van ‘Love Is Blind’ intussen al: tijdens het romantische experiment voeren verschillende singles in kleine kamertjes lange gesprekken met hun potentiële matches, zonder ze in real life te zien. Als ze een band voelen, verloven ze zich. Pas daarna mogen ze elkaar voor de allereerste keer ontmoeten. Op die manier probeert Netflix toch op een nóg andere manier aan te tonen dat liefde wel degelijk (of juist niet?) blind is. Pas wanneer de koppels hun trouwdag plannen, voelen ze aan of hun emotionele connectie zich ook vertaalt in een fysieke aantrekkingskracht. Het definitieve jawoord volgt pas in de laatste afleveringen.

Ja of neen?

Netflix toonde met de voorbije twee seizoenen van het datingprogramma aan dat het met ‘Love Is Blind’ een succesformule gevonden heeft. Zo vormen Lauren en Cameron, en Amber en Matt uit het eerste seizoen nog altijd een gelukkig getrouwd koppel. De singles uit het tweede seizoen hadden minder geluk, al zag het er wel lang rooskleurig uit. Zo gaven Jarrette en Iyanna, en Nick en Danielle voor het altaar hun jawoord, maar vroegen beide koppels intussen toch de scheiding aan...

Netflix liet een tijdje geleden al weten dat er zeker nog een derde seizoen van ‘Love Is Blind’ komt, en laat fans van het dramatische programma nu niet langer op hun honger zitten. De streamingdienst deelde een eerste teaser waarin we al een glimp van een aantal kandidaten kunnen opvangen. En oh boy, er zitten duidelijk enkele sloebers tussen! ‘Waar ben je, wifey? Kom naar me toe!‘, horen we een van de mannen zelfverzekerd roepen. ‘Ik ben niet gemaakt om met iedereen samen te zijn, maar hopelijk wel gemaakt om met hem iets te kunnen beginnen’, horen we een andere kandidate zeggen.

Shotjes, veel (enthousiast) geschreeuw, en de vertrouwde traantjes: het belooft een wild seizoen te worden. Ook al benieuwd naar de matches? Duid dan 19 oktober in het rood in je agenda aan, want dan staat het derde seizoen op Netflix!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '