Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Het gaat er meteen intiem aan toe!

PREVIEW: de traantjes vloeien al rijkelijk nog voor het feest in ‘Blind Getrouwd’ van start gaat

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Het is zover: alle kandidaten gaven in ‘Blind Getrouwd’ hun jawoord, dus het huwelijksfeest kan in de volgende aflevering losbarsten! Maar voordat het zover is, maken de vier koppels al even kennis met elkaar, en die ontmoeting maakt meteen al heel wat gevoelens los.

In de eerste aflevering van ‘Blind Getrouwd’ zagen we hoe Florence & Jiri en Brecht & Dziubi in het huwelijksbootje stapten. Beide koppels voelden meteen een goede klik, en dat was ook vorige week bij de andere vier kandidaten het geval. Joren & Lien en Christiaan & Jana spraken hun geloften uit, en waren meteen enthousiast om aan de volgende stap te beginnen: het huwelijksfeest! Maar voordat er in de derde aflevering gedanst kan worden, roept Ingeborg alle koppels even samen voor een eerste kennismaking.

Intiem momentje

Dit seizoen moeten de kandidaten niet alleen goed met hun nieuwe partner, maar ook met de andere kandidaten bonden, want ze gaan namelijk met z’n allen op reis. Ook het huwelijksfeest vieren ze samen, en uit de eerste preview blijkt dat ze daar allemaal enorm veel zin in hebben. Voordat ze zich met z’n allen naar de dansvloer begeven, vertellen ze over de gevoelens die bij hun grote dag kwamen kijken. Dziubi kan zijn tranen daarbij al niet meer bedwingen. ‘Ik was héél zenuwachtig, en toen ik mij omdraaide maakte mijn hart een sprongetje. Zijn geloften waren zo mooi. Het was echt een supermooi moment’, vertelt hij terwijl Brecht hem liefdevol aankijkt.

blind getrouwd

Ook tussen de andere koppels zit het goed. ‘We willen elkaar nu op het gemak beter leren kennen. Ik zie het helemaal zitten‘, vertelt Florence terwijl ze met haar vingers een hartje vormt. Cute! Na hun intiem momentje in de zetel begeven de koppels zich naar het feest, waar ze elk hun openingsdans doen. De meisjes en Dziubi hadden op voorhand de nummers gekozen en dat blijft tot de eerste noten een verrassing voor hun wederhelften. Het belooft een intiem moment te worden waarbij er meteen stevig gezoend wordt.

Blind getrouwd

Ook na het feest blijft het romantisch, want dan trekken de koppels zich terug op hun kamers om nog even na te genieten van het feest voordat ze op het vliegtuig stappen. En genoten wordt er zeker: ze lachen er nog op los en Christiaan gaat voor Jana zelfs al uit de kleren. Dat belooft!

Je kijkt de derde aflevering van ‘Blind Getrouwd’ aanstaande maandag om 20u40 op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '