Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Lien, Jana, Christiaan en Joren zien eindelijk wie van hen hun ideale match is.

Deze twee koppels wisselden hun jawoord uit in ‘Blind Getrouwd’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Je kon vorige week maandag zien hoe Brecht & Dziubi en Florence & Jiri in het huwelijksbootje stapten in ‘Blind Getrouwd’. Deze avond mochten Lien, Jana, Christiaan en Joren hun jawoord uitwisselen. Maar wie werd aan wie gekoppeld door de experten?

Joren was op van de stress terwijl hij op z’n bruid wachtte in het Capucienenklooster van Aarschot, maar al die zenuwen verdwenen als sneeuw voor de zon wanneer zijn toekomstige vrouw binnenwandelde. ‘Amai’, was het enige wat hij nog kon uitspreken. Lien is de gelukkige, al had zij in eerste instantie meer oog voor een andere man: Balou. Gelukkig hoeft Joren niks te vrezen, want dat is Liens trouwe viervoeter.

Joren verklapte in zijn gelofte dat ook hij iemand anders in zijn leven heeft: Mona. Maar ook Lien mag op beide oren slapen, want dat is Jorens metekindje.

Bubbeltje van rust

Last but not least, beloofde op het stadhuis van Lokeren een koppel elkaar eeuwige trouw: Christiaan en Jana.

Die eerste werd volledig opgeslorpt door zijn kersverse echtgenote: ‘Je valt plots in een bubbeltje van rust en dat voelde goed. De mensen rondom mij waren precies plots weg. En dat is een goed teken, denk ik’. Jana kon dan weer niet wachten om aan dit avontuur te beginnen: ‘Het is gebeurd, we zijn geringd!’

De vier koppels van dit seizoen zijn dus: Florence en Jiri, Brecht en Dziubi, Christiaan en Jana, en Joren en Lien. In de volgende aflevering van ‘Blind Getrouwd’ zie je hoe ze dit allemaal samen vieren op één gigantisch groot én plezant trouwfeest! Een primeur voor ‘Blind Getrouwd’.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '