Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Streamz

Zijn daar nieuwe koppeltjes in de maak? 😏

Trailer voor derde seizoen van ‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’ belooft nog meer affaires, drama en geheimen

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

‘Down the road’, ‘Blind Getrouwd’... Weet jij met het nieuwe televisieseizoen niet wat eerst te kijken? Dan wordt het er niet beter op, want binnenkort kunnen we ook smullen van het derde seizoen van ‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’. De eerste beelden beloven alvast steengoede televisieavondjes.

Michelle (Maaike Cafmeyer), Sally (Eva Van der Gucht) en Zita (Kim Hertogs) are back in town! Letterlijk dan, want in de trailer die Streamz zonet op ons losliet, zien we dat het upscale reclamebureau ‘Callier & Starck’ nog niet van onze favoriete vriendinnen af is. SMZ blijft hun plekje behouden op kantoor (en stiekem ook in de geruchtenmolen). Hoewel Josje (Ella Leyers) daar duidelijk niet zo blij om is, zijn wij dat uiteraard wel. Hallo: drama en affaires!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De liefdesperikelen lopen dan ook weer hoog op. Zo worden de bureaustoelen op het reclamebureau vakkundig uitgetest en loert er een slecht bewaard geheim om elke hoek. In de trailer zien we meteen ook twee van de drie nieuwe vriendinnen die in het derde seizoen opduiken: Charlotte Timmers (‘Billie vs Benjamin’), Inge Paulussen (‘Twee Zomers’) en Alice Reijs (‘Flikken Maastricht’). Wij hebben zo’n donkerbruin vermoeden dat dat voor turbulente kantoordagen zal zorgen...

‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’ is vanaf 26 september elke maandag tot en met donderdag te zien op Streamz. Later zal het derde seizoen ook op Play4 te zien zijn.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '