Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Verder zie je James die twerkt met behulp van een drilboor, verbaasde blikken en dikke knuffels.

TRAILER: traantjes van miserie én geluk in ‘Extreme Makeover Vlaanderen’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

We wisten al dat er een Vlaamse versie van de gigantisch populaire Amerikaanse tv-show ‘Extreme Makeover Home Edition’ komt en dat James Cooke de presentatie op zich neemt. Het verbouwingsprogramma komt binnenkort op Play4 en de zender lost nu een hartverwarmende trailer.

In ‘Extreme Makeover Vlaanderen‘ wordt het huis van gezinnen die een zware tegenslag kenden onder handen genomen. Een team experten gaat samen met vrienden, buren en familie van de kandidaten aan de slag om hun stekje om te toveren tot het huis van hun dromen. Play4 is er zeker van dat het programma een schot in de roos wordt, want het was een tijdje geleden al op zoek naar kandidaten voor een tweede (!) seizoen.

Rolstoel en ziekte

Maar terug naar het eerste seizoen. Een exacte uitzenddatum maakte Play4 nog niet bekend, maar het is wel voor binnenkort. Om ons al een beetje op te warmen, loste de zender nu een trailer. We zien een man die een zwaar ongeluk had waardoor hij in een rolstoel belandde. De huidige gezinswoning is daar uiteraard niet op voorzien.

In een tweede gezin maken we kennis met een jongetje dat een ziekte heeft waarbij hij niet aan uv-licht blootgesteld mag worden anders ontwikkelt hij tumoren. Ook zij kunnen uiteraard wel wat hulp gebruiken om hun huis daarop af te stellen.

Zakdoekjes

We zien verder de befaamde bus, James die twerkt met behulp van een drilboor, een sloopkogel die een huis met de grond gelijkmaakt, tientallen enthousiaste vrijwilligers, traantjes van miserie én geluk, verbaasde blikken en dikke knuffels. Eén ding is zeker: haal die zakdoekjes maar boven, want dit wordt een hartverwarmend programma dat niemand onbewogen zal laten.

Extreme Makeover Vlaanderen’ kan je binnenkort zien op Play4 en GoPlay.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '