Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play 4

Move that bus!

James Cooke presenteert Vlaamse versie van ‘Extreme Makeover Home Edition’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Dat huizenprogramma’s populair zijn bij ons bewijzen ‘Blind Gekocht’ en ‘Huis Gemaakt’ dit televisieseizoen. Nu komt er ook een Vlaamse versie van ‘Extreme Makeover Home Edition’ en die wordt gepresenteerd door James Cooke.


Extreme Makeover Home Edition‘ is een Amerikaans televisieprogramma waarin het huis van een gezin dat zware tegenslag heeft gekend in het leven gerenoveerd wordt. Dat gebeurt samen met een team van experten en de achterban van de desbetreffende familie.

Nu hebben we goed nieuws. De bouwshow komt naar België onder de titel ‘Extreme Makeover Vlaanderen‘. Het programma wordt door niemand minder dan James Cooke gepresenteerd. Dat kondigde hij zelf aan in ‘De Cooke & Verhulst Show‘.


‘Een gezin voor wie een nieuw huis een nieuwe start kan betekenen’, zegt James in de aankondigingsvideo van Play4. Maar de presentator is nog op zoek naar kandidaten die die hulp wel kunnen gebruiken. Ken jij zulke mensen? Je eigen familie of een gezin dat je kent? Dan kan je hen inschrijven via deze pagina.

Move that bus


Wanneer de opnames van start gaan en het bouwprogramma op Play4 te zien zal zijn, is nog niet bekend. James heeft er alleszins heel veel zin in en kan niet wachten tot hij de legendarische woorden ‘Move that bus‘ kan uitspreken!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '