Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Het eerste seizoen verschijnt dit najaar, maar Play4 geeft ons nu al een eerste preview.

James Cooke zoekt nieuwe kandidaten voor tweede seizoen van ‘Extreme Makeover Vlaanderen’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

We wisten al dat James Cooke de Vlaamse versie van ‘Extreme Makeover Home Edition’ zal presenteren. De eerste aflevering van het verbouwprogramma moet nog op Play4 verschijnen, maar de zender is nu al op zoek naar nieuwe kandidaten voor het tweede seizoen.

Extreme Makeover Home Edition‘ is een Amerikaanse tv-show waarin het huis van een gezin dat een zware tegenslag kende volledig gerenoveerd wordt. Dat gebeurt samen met een team van experten, maar ook vrienden, buren en familie van de kandidaten steken een handje toe. Binnenkort kunnen we zien hoe het leven van enkele Vlaamse gezinnen volledig op zijn kop gezet wordt, want er komt een Vlaamse versie van het programma.

Stevig ingevlogen

James Cooke zal ‘Extreme Makeover Vlaanderen‘ presenteren en hoopt tal van gezinnen die de centjes, de mogelijkheid of de tijd niet hebben om hun huis te verbouwen op die manier een nieuwe start te geven. Het verbouwprogramma verschijnt dit najaar op Play4, maar de zender is er nu al zeker van dat het een schot in de roos wordt. Daarom zoekt het samen met James al nieuwe families die hun droomhuis werkelijkheid willen zien worden in een tweede seizoen. ‘We zijn er zo stevig ingevlogen, dat we nu al op zoek zijn naar nieuwe kandidaten’, aldus James.

In een toffe video krijg je al een glimp van de eerste kandidaten, hun huizen en de grote werken die zullen plaatsvinden. Daarin doet James dus ook een warme oproep om nieuwe families in te schrijven die altijd klaarstaan voor anderen, maar ook zélf weleens een duwtje in de rug kunnen gebruiken. Inschrijven kan via de website van GoPlay. Ondertussen zijn wij razend benieuwd om voor de allereerste keer de iconische woorden ‘move de bus’ uit James’ mond te horen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '