Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Jason Asare voor Rock Werchter 2019/Warner Bros./VTM

Wat programmeer jij?

Van ‘Spartacus Run’ met BV’s tot de klassieker ‘Pretty Woman’: dit wil je deze week niet missen

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

We hebben weer een kort, maar krachtig tv-overzichtje voor je. Van ‘Spartacus Run’ met BV’s tot de klassieker ‘Pretty Woman’: deze programma’s en films wil je deze week niet missen!

Festivalkoorts Rock Werchter 2022

In deze muziekdocu blikt VRT vooruit op ons Belgische festival, en dat samen met vier artiesten van eigen bodem: Yong Yello, Ilayda Cicek, Thibault Christiaensen en Meskerem Mees.

Maandag 27 juni om 22u15 op Canvas.

© Jason Asare voor Rock Werchter 2019

Spartacus Run

In deze nieuwe reeks leggen 24 bekende Vlamingen om ter snelst de Spartacus Run af. Laura Tesoro en schlagerzangeres Lindsay geven het startschot. Verder zullen we ook BV’s zoals Sean Dhondt, Ian Thomas, Francesco Planckaert en Ben Weyts zien knallen.

Vanaf 27 juni van maandag t.e.m. donderdag om 21u50 op VTM.

© VTM

Everything, Everything

Maddy is een slimme, nieuwsgierige en fantasierijke achttienjarige die door een ziekte haar hermetisch afgesloten huis dat haar beschermt niet kan verlaten. Maar Olly, de buurjongen, laat zich daardoor niet tegenhouden. Maddy en Olly krijgen een diepere band, ook al zijn ze door ramen gescheiden en praten ze enkel door door ramen staren en via sms. Die band zorgt ervoor dat ze bereid zijn alles te riskeren om samen te zijn...

Donderdag 30 juni om 20u35 op Play5.

Crazy Rich Asians

Rachel Chu vergezelt haar vriend Nick naar de trouw van zijn beste vriend in Singapore, en komt er pas vlak voor hun reis achter dat Nicks familie extreem rijk is. Eenmaal daar krijgt ze te maken met jaloerse socialites, eigenzinnige familieleden én Nicks afkeurende moeder.

Vrijdag 1 juli om 20u35 op Play4.

Pretty Woman

Een moderne versie van Assepoester, waarin een prostituee en een zakenman voor elkaar vallen en een onwaarschijnlijk paar vormen.

Vrijdag 1 juli om 21u40 op VTM.

Knives Out

Wanneer de bekende detectiveschrijver Harlan vlak na zijn 85ste verjaardag komt te overlijden, wordt er een privédetective ingeschakeld om achter de doodsoorzaak te komen. Moord door een familielid wordt namelijk niet uitgesloten...

Zaterdag 2 juli om 20u40 op VTM.

Rock Werchter live 2022

Live vanop Rock Werchter blikt Michèle Cuvelier terug op vier dagen feest. Ze ontvangt artiesten in de studio voor een babbel en we krijgen natuurlijk ook héél veel muziek.

Zondag 3 juli om 16u op Canvas.

© Ben Houdijk voor Rock Werchter 2019

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '