Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Misschien moeten ze Isabel toch nog even duidelijk maken dat het programma niet 'B&B Zoekt Werknemer' heet.

PREVIEW: eerste vlindertjes én ergernissen in ‘B&B Zoekt Lief’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

In de tweede week van ‘B&B Zoekt Lief’ is er sprake van zowel romantiek als drama. Terwijl sommige B&B-uitbaters de vrijgezellen in de watten leggen, zetten anderen ze dan weer hard aan het werk. Verschil moet er zijn, al komt dat de sfeer niet altijd ten goede...

In ‘B&B Zoekt Lief’ zoeken zes B&B-uitbaters in Frankrijk de liefde van hun leven waarmee ze hun buitenlandse avontuur kunnen delen. Presentatrice An Lemmens stuurt verschillende vrijgezellen naar de optrekjes in de hoop dat de vlam overslaat. Als dat gebeurt, mag de single nog wat langer blijven. Zo niet moet hij of zij de koffers pakken en terug naar België keren.

Vrolijke verschijning

De komende week is Nicolas aan de beurt. De verlegen man baat samen met zijn familie een kasteeldomein uit in de Champagnestreek. Hij krijgt de charmante Shana over de vloer die onmiddellijk voor een frisse wind zorgt. Nicolas wordt van z’n sokken geblazen door haar vrolijke verschijning en ook zijn papa ziet in haar al zijn toekomstige schoondochter.

Ook in de B&B van Marc is er sprake van de eerste vlindertjes bij vrijgezel Petra. Ze ziet een toekomst met Marc al volledig zitten. Helaas is zij niet de enige, want een nieuwe single biedt zich aan: Annika. Verder gaat het er in de B&B van Dirk heel gezellig aan toe. Misschien zelfs een beetje te gezellig, want de pikante gespreksonderwerpen tussen singles Regine en nieuwkomer Katia brengen de man toch wat in verlegenheid. De sfeer zit alleszins supergoed!

Tanden bijten

Bij Isabel is het iets minder jolig, want zij zet haar vrijgezellen stevig aan het werk. Misschien moeten ze haar toch nog even duidelijk maken dat het programma ‘B&B Zoekt Lief’ en niet ‘B&B Zoekt Werknemer’ heet. Filip moet alleszins hard op z’n tanden bijten wanneer ze hem voortdurend de les spelt tijdens het opkuisen van een van de kamers. ‘Da geef me een beetje stress’, aldus de man.

‘B&B Zoekt Lief’ kan je van maandag tot en met donderdag om 20u zien op VTM 2.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '