Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Spotten we daar een zangtalent?

ZIEN: bloedserieuze speurders tonen zich van een andere, lollige kant in ‘Klopjacht’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

‘Klopjacht’ was weer razend spannend! De duo’s worden steeds inventiever om onder te duiken, zo schoor Saar zelfs haar haar af. En de speurders zijn genadeloos als ze iemand in hun vizier hebben. Al toont een extra filmpje hun andere, lollige kant.

De kliklijn is een succes! Tips stromen binnen bij de speurders, en die zijn soms héél gedetailleerd. Zo stuurde iemand zelfs door wat Gillian en Kevin precies aten in een brasserie en hoeveel dat kostte. Er werd alweer een duo gevat: Marie (34) en Nicolas (43). Ze wilden even uit het dagelijkse leven ontsnappen en iets spannends beleven. Helaas gaven ze iets te veel informatie vrij toen ze aan iemand vroegen om geld voor hen af te halen.

Zangtalent en zure beertjes

Saar werd ondanks haar fris geschoren kopje, toch bijna gevat. Maar ze kon ontsnappen, tot grote frustratie van de speurders die haar door de mazen van het net zagen glippen. Over die speurders gesproken: ze komen het grootste deel van de tijd bloedserieus in beeld, maar de boog kan niet altijd gespannen staan. Play4 loste een filmpje waarin je ziet dat ze zich ook wel kostelijk amuseren tussen het achtervolgen door.

Zo blijkt een van hen een echt zangtalent. Al moeten we talent misschien met een korreltje zout nemen. Hij zingt standaard vrolijk mee met Vlaamse en internationale tophits in de auto. Verder houden de speurders van zure beertjes en maken ze er een wedstrijd van om die in elkaars mond te proberen gooien, zonder veel succes. Tot slot worden ook de beentjes gestretcht met enkele squats voor het geval ze de achtervolging moeten inzetten: ‘Dat doet toch zeer aan uw benen ze’.

‘Klopjacht’ zie je elke zondag om 19u55 op Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '